| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 20:11 Заглавие: Има и такива хора |
|
|
| Една позната й се скъсал кабела на зарядното за телефона от корпуса на адаптера, тя решила да се прави на майстор, обаче какво става - "оригиналния щепсел не можах да го отворя и купих един друг от магазина за ел. материали". Свързала тя проводниците и взела, че го ръгнала в контакта. Какво е последвало е ясно. Ама сега като се замисля, тя малко руса пада, та простено й е. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 20:19 Заглавие: |
|
|
Има голямо значеие дали е изрусена или естествено руса  |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 21:23 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 21:26 Заглавие: |
|
|
Има и по затрити хора от нея. Другаря Коцев преди малко и той я свърши като кучето на нивата .Имам уредбичка в хола с две колонки която не е пускана от времето когато парите бяха в милиони. И хоп тая вечер я пускам като ръгам щепсела в контакта и само се чу бая гръм светна нещо вътре и предпазителя на таблото падна . Взех да я свалям и о чудо .Тоя кабел с щепсела е от някакъв телевизор и двата му края са защипани в местата дето се защипват говорителите с колонките .Не си спомням аз да съм го слагал но ясно е че утре ще го нося в сервиза и най много от сервиза направо в гюма.
После видях неговия си му кабел и като го включих светна дисплея ама късно.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 21:30 Заглавие: |
|
|
Адаш не ми изглеждаш на русоляв Предлагаме безплатен ремонт Хайде на наддаването  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 21:35 Заглавие: |
|
|
Утре като я отворя ще видя какви са поразиите
Никога не съм отварял такова нещо и сега ще имам възможност да видя какво има вътре или по скоро какво е останало след тия 220 волта във веригата на говорителите.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 21:38 Заглавие: |
|
|
Ако даде на мене и Фишев да му вапцаме колата синя-няма ядове-ша правим системката без пари...
Да приготвям ли баданарката? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Вто Сеп 16, 2008 21:39; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 21:38 Заглавие: |
|
|
И кой дявол те накара пък да пускаш уредбата? Няма да си гледаш мача ами...  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 21:41 Заглавие: |
|
|
Адаш ако му е изгорял дъмпа и него ще оправим Аз предлагам безплатен ремонт ,а тия горе гледаш ли ги ,гаврят се 
Последната промяна е направена от old4 на Вто Сеп 16, 2008 21:42; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 21:41 Заглавие: |
|
|
Закона Мърфи ме накара ! Когато нещо трябва да стане то става.
И утре е ден .Може пък нищо да и няма
Пък исках да я пробвам ако спре картината от мача да мога по радиото да слушам какво става във Жилина .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|