| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pipdv Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2008 21:12 Заглавие: ПРОБЛЕМ С НЕТА ПРИ CИЙДВАНЕ(Търся настриойки за ZXDSL 831) |
|
|
МАЛКО ПРЕДИСЛОВИЕ:Загуби ми се DSL- дойдоха и ми смениха разклонителната кутия (дето разделя линията на модем и телефон).Те ми я бяха оставили и аз я отворих – оказа се лоша спойка.Освен това са влизали в настройките на модема(предполагам че са променили нещо- настройка или адрес или .....не знам какво) и от тогава почнаха проблемите.Включа ли торента и започне ли да сийдва(ако го пиша правилно)и нета забива, но нито изписва грешка нито нещо друго.Седи все едно е на линия, но нито се зареждат страници нито Скайпа работи и други подобни. От двете мониторчета долу премигва само по-близкото, но не и отсрешното.Посъветваха ме да намаля някой настройки на торента(колко пъти да се обръща програмата към модема; скоростта на сийдване) - направих го, но без резултат. Ресетнах модема за да мине във фабрични настройки; смених торента със друг – нищо ново. Ако не включвам торент програмата всичко работи нормално.
Заради тези проблеми питам за работещи настройки за да ги сравня със моите.
Запознай се с правилата на форума и бутона EDIT и си коригирай заглавието _________________ Всичко което се движи може да се кара ЕКСТРЕМНО. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2008 0:40 Заглавие: |
|
|
сложи си програма и си засечи действително с колко ъплоадваш , след това разбери на каква тарифа си и дали скороста не я достигаш, модема може да забива също и от многото конекции, потърси и опция за ограничаване на конекциите. _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
pipdv Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2008 11:33 Заглавие: |
|
|
Относно програмата - ще съм ти бтагодарен ако пратиш линк на нещо подходящо за засичане.Тарифата ми е 12МБ на сваляне, но не помня колко е за качване.Това е към БТК. Както писах - ограничих броя на конекциите от торент програмата- само там можеш да ограничаваш това.На скайпа и ICQ не можеш. _________________ Всичко което се движи може да се кара ЕКСТРЕМНО. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2008 13:11 Заглавие: |
|
|
Google?
DU Meter
BitMeter
BWMeter
NetLimiter Lite
NetLimiter
TMeter
Traffic Inspector _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|