Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПРОБЛЕМ С НЕТА ПРИ CИЙДВАНЕ(Търся настриойки за ZXDSL 831)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pipdv
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Gabrovo

МнениеПуснато на: Вто Окт 14, 2008 21:12    Заглавие: ПРОБЛЕМ С НЕТА ПРИ CИЙДВАНЕ(Търся настриойки за ZXDSL 831) Отговорете с цитат

МАЛКО ПРЕДИСЛОВИЕ:Загуби ми се DSL- дойдоха и ми смениха разклонителната кутия (дето разделя линията на модем и телефон).Те ми я бяха оставили и аз я отворих – оказа се лоша спойка.Освен това са влизали в настройките на модема(предполагам че са променили нещо- настройка или адрес или .....не знам какво) и от тогава почнаха проблемите.Включа ли торента и започне ли да сийдва(ако го пиша правилно)и нета забива, но нито изписва грешка нито нещо друго.Седи все едно е на линия, но нито се зареждат страници нито Скайпа работи и други подобни. От двете мониторчета долу премигва само по-близкото, но не и отсрешното.Посъветваха ме да намаля някой настройки на торента(колко пъти да се обръща програмата към модема; скоростта на сийдване) - направих го, но без резултат. Ресетнах модема за да мине във фабрични настройки; смених торента със друг – нищо ново. Ако не включвам торент програмата всичко работи нормално.
Заради тези проблеми питам за работещи настройки за да ги сравня със моите.

Exclamation Arrow Запознай се с правилата на форума и бутона EDIT и си коригирай заглавието Exclamation
sheki
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Сря Окт 15, 2008 0:40    Заглавие: Отговорете с цитат

сложи си програма и си засечи действително с колко ъплоадваш , след това разбери на каква тарифа си и дали скороста не я достигаш, модема може да забива също и от многото конекции, потърси и опция за ограничаване на конекциите.
pipdv
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Gabrovo

МнениеПуснато на: Сря Окт 15, 2008 11:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Относно програмата - ще съм ти бтагодарен ако пратиш линк на нещо подходящо за засичане.Тарифата ми е 12МБ на сваляне, но не помня колко е за качване.Това е към БТК. Както писах - ограничих броя на конекциите от торент програмата- само там можеш да ограничаваш това.На скайпа и ICQ не можеш.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 15, 2008 13:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Google?
DU Meter
BitMeter
BWMeter
NetLimiter Lite
NetLimiter
TMeter
Traffic Inspector
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Окт 15, 2008 13:56    Заглавие: Отговорете с цитат

ADSL upload < 1Mbit. Гледай да го ограничиш до 600K, защото като се запълни изходящия канал нямаш и входящ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети