| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Zipo Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2008 21:40 Заглавие: Как се свързва Switch и какви настройки са необходими ? |
|
|
Здравйте колеги!
Имам такъв Switch, но не знам как да го свържа за да разделя интернета на 2 компютъра, ако някой може да даде молко инфо ще му бъда много благодарен! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2008 21:44 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | но не знам как да го свържа за да разделя интернета на 2 компютъра |
То свързването е лесно,но според мен за твоите нужди ще е нужен рутер! |
|
|
 |
Zipo Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2008 21:50 Заглавие: |
|
|
A този Switch за какво може да ми върши работа?
Трябва ми интернет на 2 компютъра възможно ли е да стане с това устройство?
Аз веднъж го пробвах дали работи на 1 компютър и 2 канала неработеха. |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 7:45 Заглавие: |
|
|
Може портовете да са повредени ("изгоряли" по жаргонния израз) и затова да не работят, но съм срещал доста суичове с по някой повреден порт, а другите си работят, така, че това не е най- големия проблем. А за работа - може да ти върши, ако имаш нужда да изграждаш комп. мрежа. Иначе за "разделяне" (споделяне) на интернет може да стане, ако примерно си на интернет от БТК, но на бизнес тарифа. В почти всички други случаи е нужен рутер, който ако мрежата е до 4 компютъра напълно премахва нуждата от суич. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 17:32 Заглавие: |
|
|
За БТК става и ако си на домашен план просто се влиза в модема и му се променя маската да не е 252 ами 0 и тогава става!Но като цяло дали с домашен рутер или с модема си е кофти вариант по простата причина, че нямаш наи малкото шеипар пък за приоритет на портовете и ограниечение за конекции да не говорим и ако е по-слаб нета и 1ния почне да тегли торенти да не се чудиш другия комп що отваря страници за 5 мин Кажи на кои доставчик си и каква точно ти е идеята _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 7:06 Заглавие: |
|
|
То доста има изписано по влизането в модемите на БТК, ама файдата не е голяма - паролите не се намират току така. Ако колегата DJ69VN e запознат с тях нека сподели - ако не директно, поне на ЛС. Но ми се вижда трудничко тая работа... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|