| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 7:19 Заглавие: Как се запаметяват ст-сти на Я. К. и Н. на TV APOLLO GALAXIS |
|
|
| Телевизора е с мрежов трансформатор на дъното на кутията и транзисторно захранване,управлението е с чекмедже долу под кинескопа,синхро TEA2026C ,видео TDA3566.Този телевизор съм го виждал и под друго име,но сега не се сещам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 13:32 Заглавие: |
|
|
| Има такъв бутон в кутията ,но не се запаметяват настройките от този бутон.Като натисна този бутон спира да приема команди от ДУ ,което ме кара да мисля че бутона работи. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 13:47 Заглавие: |
|
|
Виж си паметта. Макар че с тези проблемите винаги са били около BU806 и ТХО. Дистанционното трябва да е P1555. Програмите се настройват и запаметяват от него. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 13:53 Заглавие: |
|
|
| Дистанционото си е оригинално,запаметява си програмите ,проблема ми е яркостта ,тръгва на минимум. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 14:16 Заглавие: |
|
|
Виж си паметта,както казва Филипов.
Може и самия процесор да ти прави тези номера-той тоя процесор се скапва по всякакви възможни начини и е изключително калпав... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|