|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Dimitar_bg Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2008 19:00 Заглавие: DVD ELITE PV333 -не чете |
|
|
Не чете дисковете.Оптиката работи. Съмнявам се в оборотите на диска, струват ми се, че са много ниски.При пускане на диск се променят. Има моменти в които се засилват и тогава диска се прочита.Може би е в моторчето но не съм сигурен. Някой имал ли е подобен проблем?
Коригирал съм ти заглавието |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2008 19:39 Заглавие: |
|
|
| Може да е моторчето. Раздвижи го с 12в и ще се разбере |
|
|
 |
Dimitar_bg Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 12:38 Заглавие: |
|
|
Благодаря ти за съвета. Пуснах му 12 волта за малко, развъртя се с висока скорост и го изключих.Сега започна да чете дисковете нормално.Явно е имало някакво клеясване на моторчето, по друг начин не мога да си го обясня.
Ако е това, не знам дали скоро пак може да се прояви.
Дано този съвет помогне и на други с подобни проблеми.
Модерирано от RC
За отговор се ползва този бутон.
Това, че имаш само 4 мнения до този момент не е оправдание да не се запознаеш с правилата на форума при положение, че си се регистрирал преди повече от година и половина.
Следващият ти подобен пост в който цитираш цяло предходно мнение ще бъде изтрит. Считай се за предупреден персонално. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|