| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lordzerg Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 22:00 Заглавие: въпрос за един усилвател ? 50W |
|
|
навил съм се да си прая усилвател със схемата LM3876 50W mono
искам да попитам какво ще ми трябва ?
ще го използвам за subwoofer 50w искам да има коп4е само за усилване и да има активен филтер за суб.... low pass
и колко ще ми струва един траф 40V двуполярен
също ако някои знае как да си го направя да се пуска със реле и със ония малките коп4ета (цъкалки) които са по CDrom-ите
можете ли да ми препоръ4ате предусилвател за него да е моно и да има 1 пот. за усилване - и да е с активен филтер за subwoofer.
само незнам нищо за активните филтри _________________ you cannot change your fate ....
.... no man can |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lordzerg Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 13:23 Заглавие: |
|
|
можете ли да ми препоръ4ате предусилвател за него да е моно и да има 1 пот. за усилване - и да е с активен филтер за subwoofer.
само незнам нищо за активните филтри _________________ you cannot change your fate ....
.... no man can |
|
|
 |
Voog Нов потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 21:27 Заглавие: |
|
|
ще го погледна това ама аз исках конкретна схема
искам да питам и още нещо имам 2 усилвателя за предни и задни колони и сега тоя дето го правя за суб-уфер
и въпроса ми е как мога да напрая да се усилва от едно коп4е си4ките усилватели и да остане баланса на предни и задни , и ще махна тонкорекциите те не ми трябват
аве наи ве4е искам това само коп4ето за усилване да стане общо |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 7:50 Заглавие: |
|
|
| Продават комбинирани потенциометри,най-често ги използват за автомобилните касетофони.Ще ти свърши работа. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 10:52 Заглавие: |
|
|
След малко ще поискаш и с дистанционно да ги намаляш и усилваш  |
|
|
 |
lordzerg Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 15:07 Заглавие: |
|
|
няма да е лошо и със дистанционно
ама искам да питам сега тия усилватели са 3 секи си има по една малка платка със предусилвател и там са пот. за усилване баланс и ниски средни и високи .
искам да напрая няква обща платка - дали има някъв на4ин или ще е много сложно ?
искам 2 усилвателя за предни и задни да са нагласени за пищялки и среди и да не се бутат с потенциометри ,а субуфера да е нагласен на бас . и да има едно коп4е за усилване и едно за баса отделно _________________ you cannot change your fate ....
.... no man can |
|
|
 |
|