| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Krasimir Dimitrov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 19:38 Заглавие: Помощ за т.н. electromagnetic transducer... |
|
|
...за по кратко `пищялка` . Някой ще може ли да ми каже от какъв модел телефон е пищялката на снимката и от къде мога да си купя такава (някакъв онлайн магазин или магазин в Бургас)? Също така дали има по-малки подобни електромагнитни пищялки със съпротивление м/у 16 и 32 ома?
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Andrei Angelov Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 21:04 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
това е слушалка от Nokia, ползва се в доста модели: идват ми наум 6100, 3100,7210, 7250, 6220... предимно такива от преди 4-5 години. В новите модели вече не се ползва. Доставната цена е от порядъка на 2-3 лева, но за магазин в Бургас не мога да помогна - все пак във всеки gsm сервиз би трябвало да има. Не мога да се сетя да съм виждал по-малка кръгла такава - напоследък наблягат на правоъгълни.
Поздрави. |
|
|
 |
Krasimir Dimitrov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 21:20 Заглавие: |
|
|
Благодаря за помощта! Точно имах нужда от модела на телефона , че като ида в сервизите да питам да им кажа на техниците от какъв модел е. А дали има някакъв интернет магазин за такива части ,ако случайно не намеря из сервизите?
PS: Сега като се разрових по задълбочено намерих и по-малки :
NFT-03A и RBB-04B-PS. Много ще съм благодарен ако подскажете ,те дали се използват в някой модел gsm? |
|
|
 |
Andrei Angelov Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 21:47 Заглавие: |
|
|
Пробвай тук: http://cellphone-bg.com/index.php
Хората са коректни и имат доста неща.
Колкото до NFT-03A и RBB-04B-PS - аз лично никога не съм виждал такова нещо в мобилен телефон. |
|
|
 |
|