|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joro-z Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 11:13 Заглавие: Дистанционно за климатик National |
|
|
Здравейте,
Имам климатик National (изглежда ми като 9-ка или 12-ка) но нещо не мога да се справя с него.Фронтално погледнато вътрещното тяло има 3-и лампички в дясно до желюзата.Първата лампичка свети червено след като се стартира климатика,до нея е лампичката Таимер която не мога да накарам да светне защото не знам от каде да го стартирам.На дистанционното в долния краи на дисплея мигат постоянно цифрите 12.00 но дали са за точно време или за Таимера аз не знам а и не успях да ги накарам да се променят защото не реагират на никои бутон на дистанционното.Под тези две лампи има трета която свети оранжево и над нея има знак 5-ет лъчева звезда и се стартира от бутона над които е изобразена тази звезда но аз не разбрах каква и е финкцията.Има ли някои запознат с подобен климатик за да ми помогне.Прикачвам дистанционно управление.Благодаря.
http://img392.imageshack.us/my.php?image=distancionnonationalxk5.jpg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|