| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 21:17 Заглавие: Какъв стандарт е този баркод? |
|
|
Помогнете, че ми се срива концепцията. Какъв стандарт е този баркод? _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2008 12:48 Заглавие: Re: Какъв стандарт е този баркод? |
|
|
Магазинен или фирмен /без нужда да се показва страна производител/ или на търговец иначе казано, а не на производител и обслужва само неговата система за отчет и остойностяване. _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2008 14:15 Заглавие: |
|
|
Благодаря. Сега остава да се намери и софт за дешифрирането му за WM6. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2008 18:46 Заглавие: |
|
|
Аз съм прегледал де що има измислен софт, но нещата са малко по-особени. Оригиналното приложение на Микромеките не се съешава с камерата на QTEK'а. иНигмата също. Куик намквоси изобщо не чете 1d кодове. Имах преди години човек който се занимаваше точно с това да прави баркод ридъри за CCD сензори, ама съм го загубил. Явно нещата ще отидат на лазерен скенер с блутут интерфейс. Ама да е миниатюрен ми трябва. И не такъв от разстояние, а просто да се слага на листа. Идеи? _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
|