Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Странна потребност. Матричен принтер с WiFi.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 09, 2008 19:33    Заглавие: Странна потребност. Матричен принтер с WiFi. Отговорете с цитат

Възникна ми странна потребност. Матричен принтер който да е с безжична мрежа. Нещо като идеи как да конфигурирам такава боза? Имам AP, предполага се, че ще се намери и някой подарък рутър с USB принт сървър, ама по-натам нещо ми се губи нишката. Проблемът е, че това всичкото трябва да се управлява от Windows Mobile 6.1.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Чет Окт 09, 2008 20:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Ваклине, понякога се чудя на нещата, с които се захващаш... Не е ли възможно това да се направи с каква да е машинка с wireless карта? Иначе просто не си го представям.
Върнете се в началото
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 10, 2008 7:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Нищо учудващо. Правя си мобилен офис в буса. Товарителниците на Европът са подходящи за писане на ръка или на матричен принтер. Някой ден ще станат и на А4, но това ще е някой ден, а не утре. Купих си един QTEK 9090. Страшна играчка! Е, малко беше гол на пушка като го взех (пичът гледал филми и четял книги на него), но сега е вече тука-тука. Остана ми да си направя картата на селото за навигацията (една нощ затърках с етапа 1970 ебаси!), да подкарам принтер и още няколко по-дребни неща. За принтера има два проблема. Хардуерен и софтуерен. За хардуерния е ясно. Цена, свързване и т.н. Предполагам, проблемите в тази област са решими. Има обаче и софтуерен проблем. За WM6.1 prof. (нема да се излагаме, само последното!) не намирам понятието принтерски драйвер. Има принтерски софтуер, който отваря файл и го печати. И това е вариант, но на мен ми е по-естетично от формата на ексел (щот така най ми уйдисва и няма да допирам до никой за правенето) да си цъкам бутона печат и да си свиркам.

Та те така!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети