|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2008 19:33 Заглавие: Странна потребност. Матричен принтер с WiFi. |
|
|
Възникна ми странна потребност. Матричен принтер който да е с безжична мрежа. Нещо като идеи как да конфигурирам такава боза? Имам AP, предполага се, че ще се намери и някой подарък рутър с USB принт сървър, ама по-натам нещо ми се губи нишката. Проблемът е, че това всичкото трябва да се управлява от Windows Mobile 6.1. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2008 20:24 Заглавие: |
|
|
Ваклине, понякога се чудя на нещата, с които се захващаш... Не е ли възможно това да се направи с каква да е машинка с wireless карта? Иначе просто не си го представям. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 7:42 Заглавие: |
|
|
Нищо учудващо. Правя си мобилен офис в буса. Товарителниците на Европът са подходящи за писане на ръка или на матричен принтер. Някой ден ще станат и на А4, но това ще е някой ден, а не утре. Купих си един QTEK 9090. Страшна играчка! Е, малко беше гол на пушка като го взех (пичът гледал филми и четял книги на него), но сега е вече тука-тука. Остана ми да си направя картата на селото за навигацията (една нощ затърках с етапа 1970 ебаси!), да подкарам принтер и още няколко по-дребни неща. За принтера има два проблема. Хардуерен и софтуерен. За хардуерния е ясно. Цена, свързване и т.н. Предполагам, проблемите в тази област са решими. Има обаче и софтуерен проблем. За WM6.1 prof. (нема да се излагаме, само последното!) не намирам понятието принтерски драйвер. Има принтерски софтуер, който отваря файл и го печати. И това е вариант, но на мен ми е по-естетично от формата на ексел (щот така най ми уйдисва и няма да допирам до никой за правенето) да си цъкам бутона печат и да си свиркам.
Та те така! _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|