| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
police_bg Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 15:27 Заглавие: Телевизор NEO TV-1426TX |
|
|
Нещо става и телевизора започва сам да се настройва не може нищо да се прави от дистанционното нито от бутоните на тв-то модела му е 1426тх
Също така започва да се усилва сам и да се намаля ..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 15:32 Заглавие: Re: Телевизор NEO TV-1426TX |
|
|
| police_bg написа: | | Нещо става и ........ |
Вие от "криминалната" ли сте  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 15:50 Заглавие: |
|
|
В близкия сервиз ще разберат какво става... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 15:59 Заглавие: |
|
|
Има един вирус ,ама съвсем нов .Върлува из паметите .И програматор не помага.Трябва си поп  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
police_bg Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 16:58 Заглавие: |
|
|
аз знам че в сервиза ще ми кажат ама искам сам да си го поправя ако някой може да ми помогне да ми каже иначе има ли смисъл от този форум по добре за вицове да направите......................  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 17:11 Заглавие: |
|
|
Дали има смисъл от този форум или няма,дали си разказваме вицове и прочие не си ти човека който ще каже и чието мнение е меродавно.Вервай ми.
Форума в никакъв случай не е строго професионален,но и определено не е "онлайн спешна помощ-изгоре ми телевизора".
При така оформена тема никой и по никакъв начин не може да ти помогне,щото тука гадатели няма...
Има си начини за оформяне на питане,пишат се разни работи,измерва се тук таме,мърда си човек пръста и идва накрая тук и казва какво е измерил,какво е направил и до какви изводи е стигнал и хората му помагат.
За всички останали има близкия телевизионен сервиз  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|