Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

код за Blaupunkt -WERKE GMBH
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pen4ovoto
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2008 18:41    Заглавие: код за Blaupunkt -WERKE GMBH Отговорете с цитат

Значи,наскоро се сдобих с една чудесна машинка:AUDI 100,2.8 quattro,но касетофончето кодирано,някой може ли да помогне,модела е:Blaupunkt -WERKE GMBH,номер :AUZ1Z4P6225557,made in portugal.Благодаря ви предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2008 18:56    Заглавие: Отговорете с цитат

В сервиз.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2008 19:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде стига си плескал всички възможни раздели на форума с тоя касетофон...
В близкия сервиз ще ти кажат кода.
Сиренцето е с пари баце...
Пфуу,обърнахме се на онлайн-разкодирвачница-през полвин час,през полвин час такива теми...
Ако е да изпърдим и изпием 20-30-50 кинта в някоя механа или да ги кичим по циците на някоя кака-певачка-можем(образно казано-не визирам никой).Ако е да ги дадем на някой за труда му-не можем и почваме да дирим из интернети,форуми,насам и натам-току виж сакън да не дадем пара.Чисто български манталитет-сакън да не простинем и да се не минем.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RM
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2008 19:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Ako e FIS ... както си мисля няма да се справиш...
а както си мисля и в 99% от сервизите...

Ако е BP може да се помисли.

....вече ти казаха.....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pen4ovoto
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2008 19:19    Заглавие: защо Отговорете с цитат

Защо са тия форуми тогава,щом опитните модератори ме пращат на сервиз!Ако не искате да помогнете и се мислите за велики-добре,то за сервиза и аз си знам.Просто поразгледах и разни чужди форуми,но не съм толкова добре с езиците за съжаление,но останах с впечатлението, че там хората си помагат ако могат.Но ние сме Българи и сме най Великите!!!
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2008 19:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Е да де ,ама ние откъде да сме сигурни че този касетофон не е откраднат.Това нали все пак е секюрити код.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2008 19:51    Заглавие: Re: защо Отговорете с цитат

pen4ovoto написа:
останах с впечатлението, че там хората си помагат

И ти със какво конкретно СИ помогнал на форума?
Щото такива като тебе на ден с лопата да ги ринеш.Форумите са за взаимопомощ мой човек.Демек-за да получиш-трябва и да дадеш!Това е древна китайска мъдрост.
Но тук определено не е онлайн-сервиз-на някой като му изгори нещо,като му се развали нещо,като иска разкодиране и му се свидят да даде 20лв на сервиз.
Форума не е строго специализирано браншови-така че не виждам какво има да ревеш.Темата нито ти е заключена,нито ти е изтрита-е па някой ако има желание да ти помогне-ще го стори...
И между другото-не е нужно като пишеш някакъв пост в темата,след това "паралелно" да ми го избълваш същия и на ЛС.Аз не съм малоумен и един път като прочета нещо го разбирам,съм забелязал.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
pen4ovoto
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2008 20:19    Заглавие: не е краден Отговорете с цитат

Първо това е стар оригинален касетофон на АУДИ 100-1993г.,няма СД и т.н.,та не знам някой да краде такива,ако искате и рамата на АУДИТО мога да ви дам.Второ знам,че тия форуми са Взаимопомощ,но аз като бъкел не разбирам от електроника какво да помогна?
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2008 20:33    Заглавие: Re: не е краден Отговорете с цитат

pen4ovoto написа:
знам,че тия форуми са Взаимопомощ,но аз като бъкел не разбирам от електроника какво да помогна?

Ами като бъкел не разбираш от електроника-ще подпомогнеш финансово някой колега в сервиз с някой друг финикийски знак и той ще ти свърши работа. Razz
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2008 20:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Много offfff Wink
Цитат:
аз като бъкел не разбирам от електроника какво да помогна
Би могъл да помогнеш някъде, където разбираш...!, ако искаш Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети