| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobisimeonov Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 19:59 Заглавие: |
|
|
Запознай се с правилата за пускане на подобни теми
Стикнати са най-отгоре в съответния раздел.Писано е в 2 теми.В [url=http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=44200&topicshow=Преди%20да%20пуснете%20тема%20се%20уверете%20че%20мейла%20ви%20е%20видим!]едната[/url] специално е сложено и в заглавието-най-отгоре първата-да ти избоде очите заглавието и пак няма кой да погледне. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bobisimeonov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 22:43 Заглавие: |
|
|
| и все пак отговор някой може л ида ми даде. нищо не отбирам засега |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 8:27 Заглавие: |
|
|
И какво ще я правиш схемата като не отбираш нищо? Ще гледаш като теле в афиш и толкоз, електрониката не е като футбола, жените и политиката от които разбира всеки българин! Я иди в някой друг сервиз, че тея "фирмени".... И чети и спазвай правилата на ТОЗИ форум, той не е DATA.BG! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 9:22 Заглавие: |
|
|
Той вече "утече" въпросния потребител-така че и темата съответно е безсмислена.
Само ме е яд че докато аз снощи гледах на картата на bgmaps кои квартали са му близко (все пак не съм софиянец и Овча Купел 2 не ми говори много...) и му отсортирах кои от колегите там наблизо се занимават с подобен род техника-оно плюло и трещяло в "Модераторското кошче".
Абе неблагодарна работа-храни куче да те лае...
Свършихме му работа на момчето,насочихме го към майстор,видя че акъл никой няма да му даде,как да си го оправи сам и предпочете накрая да си излее нервите и комплексите,които е насъбрало...
Е карай-той пак ще опре до този форум рано или късно.Ние до въпросния потребител-едва ли.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|