|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
antiloop Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 20:48 Заглавие: Търся жак за слушалки |
|
|
Искам да Ви помоля,става вупрос имам един лаптоп откакто го купих жака където се вклучват слушалките прекъсва когато няма сложени слушалки,а когато включа слушалките всичко е ОК.Искам да Ви попитам от куде мога да си намеря този жак?Носих го ж сервиза от където го закупих,вуртяха ме цяла година докато изтече гаранцията.И сега искам да си го сменя,но не знам от къде да го закупя този жак.Имам снимки на самия жак мога да пратя по маил да го видите,3,5мм със седем крачета е.
маила ми е: [email protected]
Последната промяна е направена от antiloop на Пет Окт 24, 2008 9:28; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 21:02 Заглавие: |
|
|
Коригирай си заглавието.
Снимки можеш да качиш спокойно като не слагаш отпред към линка www и http-а после ще ти ги коригирам. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|