| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plamen 64 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2008 16:00 Заглавие: dvb-t приемник Strong prima |
|
|
Здравиете,от официялния саит на Strong свалих нов софтуер за dvb-t приемник strong prima.След инсталацията му приемника явно не разпознава тунера и изписва no signal. Писах на Strong, но от там мълчат,а софта е премахнат от саита им.Молбата ми е ако някои разполага с оригиналния софт с които се предлага този приемник в България да ми го прати или да даде линк .Чипсета е СТ 212 U -LF CheerTek,а тунера е LG E9935.Вероятно този софтуер не е за този тунер, защотото приемника работи но не се настроива.Предварително благодаря.
Последната промяна е направена от plamen 64 на Нед Окт 26, 2008 10:59; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2008 16:36 Заглавие: |
|
|
Запознай се с правилата на форума и си коригирай темата-като се почне от мейла в профила,като се мине през начина за изписване на марки и модели,та се стигне и до камарата правописни грешки в поста ти и неправилно оформеното заглавие... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
plamen 64 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2008 18:58 Заглавие: |
|
|
Сьжалявам, но за прьв пьт пускам тема в форума.Не разбрах откьде да си редактирам темата за да стане по вашите правила.Все пак никои нее сьвьршен.  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2008 19:12 Заглавие: |
|
|
Има си бутон за целта.С нeго се коригира и заглавието.
Най-отгоре в раздел "Кошче" съм стикнал и тема по въпроса.
И не използвай буквата "Ь" вместо "Ъ"  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|