|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PETAR_DATSKA Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 22:50 Заглавие: grundig sc 303 (C) iT |
|
|
Здравейте, ако някой може да ми помогне ще съм му мн. благодарен. Въпроса ми е следния: Касетофон от опел астра грундиг grundig sc 303 (C) iT сложиx го в колата и след това изписа телефон след няколко опита да открия причината ми се появи надпис ERROR 3. След като го изписа нито пита за код нито нищо въобще не реагира само се Bкл. и изкл. друго не иска моля помогнете.
Коригирал съм ти поста-запознай се с правилата за изписване на марки и модели Няма да е лошо и да пишеш по-грамотно и разбираемо |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 9:43 Заглавие: |
|
|
Изписало ти е телефон ,щото е трябвало да резнеш един кабел ,преди да го набучиш .А грешката е излязла след компетентната ти намеса предполагам.В сервиза ще го оправят. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|