|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Ное 07, 2008 9:53 Заглавие: MTK-Промяна на фонт субтитри |
|
|
Здравейте колеги.Мъча едно ДВД да му сложа БГ субтитри.Използвам MTK Tool,MTK Remaker.В OSD Block отивам на OSD Visuals после във Fonts променям font 0-1,font 2,font 3 като ги заменям с такива в които има кирилизация(От друг пакет фирмуеър свален от ДВД с кирилица).Записвам така преработения флаш,всичко си тръгва но пак ми пише на маймуни.Какво пропускам??? _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Gena Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 07, 2008 14:35 Заглавие: |
|
|
1.Напишете ми марка и модел, защото почти винаги се налага да се задават опциите в менюто за език на субтитрите.
2.Когато се флашват, почти всички плеери минават на език по подразбиране.
3.Колко банки с фонтове има плеера? Обикновено кирилицата е на едно от последните места, а фонт 0-1 е за OSD на плеера. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Ное 07, 2008 15:12 Заглавие: |
|
|
Мaрката е Provision модел няма -пише само "Portabler DVD Player".Диска се поема отгоре(като авто СД например)Чипсета е MT1389DE.Има 3 фонта ,като втория е само с картинки(стрелки)/Променям и трите фонта,като и в първия и в третия имам кирилизирани букви.
Сега погледнах че всъщност нямам в последния фонт кирилица.Сега ще продължавам да го творя.
Модерирано от RC
Фонт(font) в смисъл на шрифт. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|