Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с електронен нашийник!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sundy
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 15, 2008 8:12    Заглавие: Проблем с електронен нашийник! Отговорете с цитат

Здравейте, преди време получих съвет и помощ тук и отново се обръщам към вас. Имам този продукт на инотек - http://www.pet-super-store.com/html/Ultrasmart-Digital-Advanced-Trainer-300-yards.html
Проблемът е следния - при пълно зареждане на приемника се получават няколко импулса (и то само от boost бутона на дистанционното) и след това "няма никой" Sad Отзад на дистанционното пише - 27MHZ R/C transmitter complies with part 95 of FCC rules...
Може да ви звучи смешно, но този уред ми е необходим за работата, а не мога да си позволя нов... Носих го на един "майстор", който само отвори (счупи) дистанционното и каза че не може да ми помогне защото нямал уреди за измерване (т.е. не знае праща ли и как праща импулси...) Тъй като нищо не разбирам ще помоля за съвет или координати на някой наистина кадърен човек в Бургас.
Благодаря предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
alexandro28
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Ное 15, 2008 9:02    Заглавие: Отговорете с цитат

От колко време го ползваш ,тва еин от симптомите за скапана батерия в приемника.А применика се отваря адски трудно ,лепен и пълен с гел е,батерия също не успях да намеря Sad .
Пробвай да натиснеш стимулация когато каишката и дистанционното са съвсем близо едно до друго .Изхвърлих вече два инотека и миналата седмица поръчах Dogtra1900NCP.Нека да видим те как са
sundy
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 15, 2008 10:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Нашийника купих миналата година, но досега беше ползван от друг човек (който явно го е експлоатирал като чужд Evil or Very Mad ) А сега ми е необходим, но... май не ми е писано да го ползвам Sad
Батерии за дистанционното намерих много трудно, но проблема явно не е от тях - когато заредя приемника получавам само 3-4 импулса, така че явно той е скапан (човека, който го ползваше "спомена", че кучето му е скочило в рекичка с нашийника... уж е водоустойчив, но дали тогава нещо не се е случило Confused ) Къде мога да намеря (в района на Бургас) човек, който да го погледне и да се опита поне да го закърпи?
Върнете се в началото
kabel
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Павел бяня

МнениеПуснато на: Съб Ное 15, 2008 17:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Приемника наистина се отваря трудно,после остават следи.Батерии има.Ако е да изкара година година и полвина можем да му сменим батерията и да го съживим.Но ще трябва да ми го пратиш с куриер щото не съм от Бургас.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес
sundy
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 15, 2008 18:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма проблеми - все ми е едно как ще изглежда, само да мога да го ползвам... Дай точен адрес на лични и ще го пратя с еконт, пък дано стане. Така и не успях да работя с него, а ми беше необходим за моя дзвер Evil or Very Mad
Върнете се в началото
setekh
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2008 8:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз ли бъркам или това е от ония простотии дето лупат кучето с ток като лае или като на "идиота" стопанин му се прииска? И ако да, Бога ми защо ви е подобна идиотщина, може да дресирате ама всяко куче без да го бухате с ток...
То малко ми звучи като :
Как да си отучите кучето да не яде от улицата и от други хора.
Вържете към пържолата на улицата един военен телефон и като захапе, въртете ръчката Smile / ставало и с акумулатор /
Луди хора!?!
Ами защо никой не пробва да не извежда кучето си умряло от глад?
Моето нито взима от улицата, каму ли от друг човек, по-точно то ще вземе ама поне ръката до рамото Smile Това му е зора, че хапе хора много, но поне други животинки не закача, на мен това ми стига, е неудобството е,че го извеждам само нощно време но...
Ако искате "домашен любимец" / супер тъпо описание / аз бих казал - най-верен приятел - бъдете готови на жертви, било то сутрин в 5 да ви будят с вой или пък при малките породи скачане по теб и близане по лицето Smile
А наистина, много лесно ще научите кучето как искате да се държи докато сте заедно и в определени ситуации с малко повече грижа, любов и внимание - това му е цаката. С бой ще направите едно уплашено животинче и нищо повече, освен ако целта ви не е кучето ви като види човек и да се напикава Smile
Върнете се в началото
sundy
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2008 11:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е доста off от темата, но тъй като е в моята тема все пак ще отговоря - треньор съм (следователно знам как се ползва това нещо), не "лупам" кучета с ток когато ми скимне и не бих поверила куче в ръцете на човек като пишещия горе... Аман от философи Rolling Eyes
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети