|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
recket Активен потребител

Регистриран на: 15 Фев 2005 Мнения: 55 Местожителство: Някъде из Тополи но незнайно къде
|
Пуснато на: Сря Фев 16, 2005 9:03 Заглавие: захранване за усилвател - магазини |
|
|
Аве момчета във всяка такава тема по нещо ново ама дайте коор-
динатите на някоймагазин.Във Варна съобиколил всички магазини на
зимно кино тракия и също този след общината ама ьок гищо.
Се некви там по 24V 34V 36V 20V,а на мен ми тябва 30V-тов биполя-рен поне 400W.
Аре някой даде некой адрес или сайт че ми се откачиха краката
варя.
Мноо поздрави на всички ел. маниаци и чао!
[email protected]
послепис-Модерирано от showMANiak
Внимавай какво пишеш
Оправям темата на нормална  _________________ Intel&Windows perfect combination!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 16, 2005 11:02 Заглавие: |
|
|
Вземи мрежов трансформатор от руски цветен, пренавий го и ще имаш почти без пари каквото ти трябва.
Обръщам ти внимание че изрази като не са нормални в този форум. В интернет никой не е длъжен на никого и дали ще вземе отношение зависи от начина, по който е помолен. Никой няма да се трогне че | Цитат: | | ми се откачиха краката |
_________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|