| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 15:56 Заглавие: Проблем с USB памет. |
|
|
| Закупих си USB памет "PQI Cool Drive U339" - 8 GB. При включване в компютъра, той взе че се рестартира. Пробвах няколко пъти - същата история. Когато я включа и след тава стартирам компютъра всичко си е добре. Иначе се пише и чете от нея. При старият ми ветерран "Апачи" - 256 MB няма такива проблеми. Паметта на стария "DELL" в работата работи. Какво не и харесва компютъра в къщи. Това нормално ли е, или трябва нещо да се пипне в WIN-а? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 18:12 Заглавие: |
|
|
Пробва ли на различни USB-та? _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 19:57 Заглавие: |
|
|
Проблема е в компютъра, на който се рес-ва, проверете захранването и дънната платка за кондензатори.
Другия вариант е да имате софтуерен проблем- тогава от My Computer -> Properties -> Advanced -> Startup and recovery-> Settings махнете отметката на Automatically restart в system failure и после кажете коя е грешката на синия екран. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 19:59 Заглавие: |
|
|
Windows XP SP3 ? Скоро един приятел ми се оплака, че като ръгнел нещо в USB-то на лаптопа си давал син екран и се рестартирал ...
Хубаво е да пробваш в safe mode как ще се държи. Също така може да махнеш отметката от advanced menu-то, което казва да прави automatic restart
My Computer -> Advanced -> Settings -> Automatically restart
След като я махнеш ще можеш спокойно да запишеш грешката и да разбереш защо прави така.. |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 21:47 Заглавие: |
|
|
| Драйвер! |
|
|
 |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 22:32 Заглавие: |
|
|
| С изключването на "автоматичният рестарт" всичко се оправи и не дава грешка. Наистина съм със SP3, но старата памет си действа. А захранването го смених вчера с "HuntKey" V-Power LW-6500HGP и нямаше надути кондензатори по платката понеже я чистих от прахоляци. |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 9:44 Заглавие: |
|
|
| taralion написа: | | С изключването на "автоматичният рестарт" всичко се оправи и не дава грешка. |
mishomvp
Наистина съм срещал подобен проблем със SP3 и XP, но не "нещо", а само на флашка- мишки, bluetooth и други USB устройства работят без проблем. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
|