| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nedkych Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 13:37 Заглавие: Търся схема на CD SONY CDX-S22 player за автомобил. |
|
|
| Здравеите. Търся схема на CD SONY CDX-S22 player за автомобил. Искам да изведа вход за крайното му стъпало. Мисълта ми е да го ползвам като усилвател. Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 17:32 Заглавие: |
|
|
И като изведеш вход после този вход на коя опция от менюто ще свири.Имаш радио и СД предполагам.Като го закачиш на право на стъпалото първо звука няма да се управлява (усилване,ниски,високи,фейдър).А аудио процесора се управлява по шина за да пусне сигнал от някое "устройство".Така че това дето си мислиш че може да стане с 2 кабела изобщо не е така..... _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Nedkych Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2008 16:40 Заглавие: |
|
|
Да наистина си прав знам но мислех да сложа нещо като превключвател и когато пусна CD то в някакъв режим за свирене да изключа подаването на неговия сигнал към вече работещия усилвател и да подам от външен източник. За еквалаизера ако наистина няма нищо общо с усилвателя и не работи мен това не ме бърка много защото мога да закача външен или ако слушам примерно от телефона ми той си има опцията за еквалаизера. В сервизите предлагат такива услуги. Насочиха ме към две момчета да отида там. Но някак си нямам доверие и ако ще се оплеска нещо искам аз да си го оплескам и да се ядосвам на себе си. Благодаря ти за коментара и много ще се радвам на още мнения от теб. Всичко е добре дошло. Относно до мен и опита ми работил сам две години и пол вина като ел монтьор и сам виртуоз в поялника но без подкрепа не се хвърлям да правя по фина електроника.
П.П. Не сам мислел за два кабела. Мислех за осем че е 4x45w и не искам да използвам корпуса а ако превключвателя е някакво реле може и девет. Не знам даваите насоки моля. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2008 19:12 Заглавие: |
|
|
IC401 8 и 9 пин са входовете за CD. Подай сигнал през кондезатори от порядъка на 1uF. Предполагам сте наясно, че ще Ви трябват 6 бр. ширмовани кабела до ключ дето да комутира сигналите. 6 и 7 са входовете на радиото. Може и те да се ползват. Примерно слагате някакъв аналогов ключ/чип/ и го комутирате от тунера. Вадите от него инфо кога е примерно на LW, и превключва входа към външното устройство. Само като идеи, не че ще седна да го правя.  _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|