| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sss56 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2008 9:43 Заглавие: изработка и надписване на лицев панел |
|
|
Търся човек, фирма за изработка и надписване на лицев панел от алуминий с размери 128x40мм.
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2008 21:37 Заглавие: изработка и надписване на лицев панел |
|
|
| Навремето,когато правех музикантски усилватели,носех панелите на гравюрист,от тези,дето правеха табелите за имената на живущите в жилищата,ако с това мога да ти помогна.По същото време имахме и т.н. цинкографски отдел в заводите за електроника,ама нали се сещаш какво е останало от тях?! |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2008 21:56 Заглавие: |
|
|
| Аз правя панелите с "FrontDesigner" ,и след това на принтера върху фотохартия след което ламиниране от 1-та или от 2-те страни.Залепваш с хубаво лепило и си готов с прекрасен панел изработен за 15 минути!Впрочем темата е дискутирана и друг път,потърси. |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 13, 2008 2:50 Заглавие: |
|
|
Препоръчвам ти лазерно рязане. В София има поне няколко места, и не взимат скъпо (стига разбира се да се навият за единична бройка)
Това което е написал предния колега също е ценно, но е втората стъпка доколкото разбирам, сега пред теб стои проблема как да го нарежеш и надупчиш.
Като го направиш, кажи къде си отишъл на лазерно и колко са ти взели, че отдавна не съм правил такива неща и не знам как са сега цените. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 13, 2008 18:51 Заглавие: |
|
|
Също и тук - обаче нещо човека не отговаря вече няколко дни а имам поръчка готова... |
|
|
 |
|