| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 11:14 Заглавие: Трябва ми схема на Panasinic TC-14L1EE. |
|
|
Апарата е тръгвал и спирал и сега е спрял окончателно. Във файлообменника TC-14L1EE не намерих а телевизора ще го отварям по-късно. Ако някой има схема и я метне ще бъда благодарен. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 11:23 Заглавие: |
|
|
Проверете дали това в пощата няма да Ви помогне. _________________ Димитър |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 12:25 Заглавие: |
|
|
Благодаря и на двамата. След малко грабвам телевизора и го почвам. +B е няколко волта по време на дежурен режим, което ми се струва малко необичайно, но светодиода отпред си свети.
Като отворя и телевизора ще напиша и състава му. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 13:08 Заглавие: |
|
|
Ползвах търсачката и видях това, което си ми посочил с линка. Свалих двете схеми, към които са линковете. След малко като отворя телевизора ще видя дали ще ми свършат работа. Пуснах темата, защото исках да проверя дали някой няма да има оригиналната му схема.
И може би не е за тази тема, но позволено ли е всеки да качва схеми във файлообменника? Не съм проверявал подробно, но подозирам, че все ще се намери и при мен някоя схемичка, която я няма там. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 13:15 Заглавие: |
|
|
| Jet написа: | | ...позволено ли е всеки да качва схеми във файлообменника ... |
Да.
От тук, логин-а е същия като във форума. |
|
|
 |
|