| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
acient Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 22:34 Заглавие: Проблем с домашен усилвател .. ПЛийс хелп |
|
|
| Купих си усилвател. 300 вата 16 ома 2х4-16 ома , 2х8-16ома . Та проблемът ми е.- когато звука ми от уинампа е на 100% а усилвам и намалям от усилвателя се появява доста голямо смощаване и бръждене дори когато слушам тихо. Ако поставя звука от уинампа на 1% а усилвам или намалям от усилвателя няма проблем , чува много силно и чисто. Пробвах да сменя уинампа с друга програма но проблемът е същия. Сега си слушам на 1% от ъунампа и командвам само от усилвателя ... голяма ми е мъка ако някои може да помогле плииййййсссссс. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sanitara16 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 22:51 Заглавие: Re: Проблем с домашен усилвател .. ПЛийс хелп |
|
|
Да не би да му подаваш сигнал на входа: "PHONO" или
нещо проблем с кабела ? |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 22:53 Заглавие: |
|
|
Как е надписан входа на усилвателя, на който подаваш сигнала?
Освен това, от кой изход на аудиокартата подаваш звука - от "Speakers" или "Line"? |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2008 18:37 Заглавие: |
|
|
| Някои звукови карти са с НЧУ, вероятно вземаш сигнала от изхода му. Би трябвало да вземаш сигнал от LINE OUT на звуковата карта, и е най-добре да се подава на LINE IN на усилвателя. |
|
|
 |
acient Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2008 20:29 Заглавие: |
|
|
Оправих го .Оказа се че имам проблем и с кабела и с това че го слагах в PHONO . Същия проблем го има на PHONO дори с новият кабел. На AUX и TUNER нямам проблеми нито разлика кое е по-добре да използвам. БЛАГОДАРЯ много за компетентната помощ нямаше да се сетя че кабела прави дерт Отново БЛАГОДАРЯ. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2008 18:58 Заглавие: |
|
|
| Има и друго: ако усилиш winamp-a може да почне да криви звуковата карта, особено ако имаш програма еквалайзер. |
|
|
 |
|