Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сервизен режим на LG CF21S11KEX

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ilinka89
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 22:30    Заглавие: Сервизен режим на LG CF21S11KEX Отговорете с цитат

Здравейте ! Имам малък проблем със старото телевизорче.
Когато го купихме имаше руско меню и всичко си беше нормално - картина , звук...Но сега...незнаино как...Картината е малко разширена и субтитрите са няколко сантиметр по-надолу - тоест виждат се само половината , а руското меню вече го няма в настроиките ...Един познат ми каза , че този проблем се поправя като се влезе във сервизният режим на телевизора , но аз незнам как да направя това.Пробах няколко пъти ,но не успях !!! Ще се радвам ,ако някои може да ми помогне
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
capitani
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 22:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Моя съвет е да го закараш на сервиз.За да разпъне толкоз картината има нещо хардуерно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
гошо
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 22:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Не казваш състава на телевизора но според мен първо трябва да се запише нова памет с нов дъмп относно липсващите менюта -после ако вертикалния размер не се коригира да се търси другаде проблема по платката.Това ти го казвам като инфо какво трябва да се направи на както колегата не те съветвам да го отваряш
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
zmeios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 22:56    Заглавие: Re: Сервизен режим на LG CF21S11KEX Отговорете с цитат

ilinka89 написа:
Пробах няколко пъти ,но не успях !!!

Илинка, само със сервизното меню няма да стане.

А в телевизора не бъркай - има тук-таме по няколко киловолта напрежение - не си струва, сигурен съм че живота ти е по-скъп от това, което ще спестиш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ilinka89
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 23:52    Заглавие: Сервизен режим Отговорете с цитат

Аз имах предвид дали някои знае как се влиза в сервизните настройки на телевизора от дистанционното.Не съм пробвала да го отварям , просто пробвах някакви комбинации от там , но не успях.Благодаря за коментарите досега. Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 23:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще преместя темата в "говорилнята". Където се озовават мненията на потенциалните клиенти. Отгоре има тема, в която колеги са си оставили координатите. Напиши откъде си, и може би ще се разбереш с някого. А вероятно имате и сервизи при вас. В много югозападния край на България ли си?

Подсказка: Като потърсиш по модела ще намериш шасито, а по него ще излезе и нужното ти. Ако може да се оправиш, действай. Всичкото го има във форума. Иначе се обърни към сервиз.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети