| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ilinka89 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 22:30 Заглавие: Сервизен режим на LG CF21S11KEX |
|
|
Здравейте ! Имам малък проблем със старото телевизорче.
Когато го купихме имаше руско меню и всичко си беше нормално - картина , звук...Но сега...незнаино как...Картината е малко разширена и субтитрите са няколко сантиметр по-надолу - тоест виждат се само половината , а руското меню вече го няма в настроиките ...Един познат ми каза , че този проблем се поправя като се влезе във сервизният режим на телевизора , но аз незнам как да направя това.Пробах няколко пъти ,но не успях !!! Ще се радвам ,ако някои може да ми помогне |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
capitani Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 22:33 Заглавие: |
|
|
| Моя съвет е да го закараш на сервиз.За да разпъне толкоз картината има нещо хардуерно. |
|
|
 |
гошо Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 22:48 Заглавие: |
|
|
| Не казваш състава на телевизора но според мен първо трябва да се запише нова памет с нов дъмп относно липсващите менюта -после ако вертикалния размер не се коригира да се търси другаде проблема по платката.Това ти го казвам като инфо какво трябва да се направи на както колегата не те съветвам да го отваряш |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 22:56 Заглавие: Re: Сервизен режим на LG CF21S11KEX |
|
|
| ilinka89 написа: | | Пробах няколко пъти ,но не успях !!! |
Илинка, само със сервизното меню няма да стане.
А в телевизора не бъркай - има тук-таме по няколко киловолта напрежение - не си струва, сигурен съм че живота ти е по-скъп от това, което ще спестиш. |
|
|
 |
ilinka89 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 23:52 Заглавие: Сервизен режим |
|
|
Аз имах предвид дали някои знае как се влиза в сервизните настройки на телевизора от дистанционното.Не съм пробвала да го отварям , просто пробвах някакви комбинации от там , но не успях.Благодаря за коментарите досега.  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 23:59 Заглавие: |
|
|
Ще преместя темата в "говорилнята". Където се озовават мненията на потенциалните клиенти. Отгоре има тема, в която колеги са си оставили координатите. Напиши откъде си, и може би ще се разбереш с някого. А вероятно имате и сервизи при вас. В много югозападния край на България ли си?
Подсказка: Като потърсиш по модела ще намериш шасито, а по него ще излезе и нужното ти. Ако може да се оправиш, действай. Всичкото го има във форума. Иначе се обърни към сервиз. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|