| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2008 21:15 Заглавие: Tърся схема на мини hi-fi уредба Aiwa LCX-330 |
|
|
Колеги търся тази схема но нещо на камък е работата  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2008 22:28 Заглавие: |
|
|
LCX-330 _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2008 23:07 Заглавие: |
|
|
Много благодаря колега!Само не ми стана ясно аз като я търсих там преди да пусна запитването защо не я намерих
P.S. Много се надявах да ми се е спяло като съм гледал платката ама не... сега разбрах защо брамчи subwoofera с тази уредба.Как не ги е срам да направят такава простотия  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2008 23:23 Заглавие: |
|
|
Ами защото не съм видял че се търси! В това отношение, сайта на Joniks ми е най удобен. Абонирам се за дадени неща да ги следя, и получавам съобщение в пощата. Съответно може да реагираш по бързо. Няма да говоря за ограниченията в скоростта на качване в тоя сайт. Не виждам смисъл? Ама това си е работа на собствениците. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|