Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Tърся схема на мини hi-fi уредба Aiwa LCX-330

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2008 21:15    Заглавие: Tърся схема на мини hi-fi уредба Aiwa LCX-330 Отговорете с цитат

Колеги търся тази схема но нещо на камък е работата Sad
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2008 22:28    Заглавие: Отговорете с цитат

LCX-330
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2008 23:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Много благодаря колега!Само не ми стана ясно аз като я търсих там преди да пусна запитването защо не я намерих Shocked
P.S. Много се надявах да ми се е спяло като съм гледал платката ама не... сега разбрах защо брамчи subwoofera с тази уредба.Как не ги е срам да направят такава простотия Evil or Very Mad
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2008 23:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами защото не съм видял че се търси! В това отношение, сайта на Joniks ми е най удобен. Абонирам се за дадени неща да ги следя, и получавам съобщение в пощата. Съответно може да реагираш по бързо. Няма да говоря за ограниченията в скоростта на качване в тоя сайт. Не виждам смисъл? Ама това си е работа на собствениците.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети