|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joro66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 20:14 Заглавие: Премахване на код на Филипс 22DC710/65 |
|
|
Искам да забраня да ми иска кода всеки път когато му подам захранване (понеже имам ключ-маса когато не я карам по дълго колата) Имам описанието на 22DC710/26, но не става както е описано там - натиска се UP като се задържа, включва се захранването, въвежда се кода и пак се натиска UP като се задържи, само че като задържа последно UP - не става нищо - само променя последната цифра на кода. Пробвах и със задържане на "1" - не става. Някакви идеи? _________________ Висшето образование и алкохола на никого не прощават. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivailo enicherov Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 20:41 Заглавие: |
|
|
чети паметта и там изклучи кода _________________ Всички болести идват от ядове,
а всички ядове идват от гадове |
|
|
 |
joro66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 22:06 Заглавие: |
|
|
Tо това ясно, ама мислех, че трябва да има "потребителски" начин за изключване на кода  _________________ Висшето образование и алкохола на никого не прощават. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|