| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 18:46 Заглавие: Пробив в ТХО--ремонт |
|
|
Точно където излиза кабела за високото е наришил изолацията си и леко църка.Телевизорът си работи но искам да го залея с някаква смола.Някой има ли идея с какво да стане??Купил съм епоксидна смола ,но все пак реших да се допитам с колего от форума.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 21:55 Заглавие: |
|
|
Много е написано във форума за тези заливания ,аз съм по принцип против.Ти го виждаш че цъка на изхода на високоволтовия кабел и го заливаш там ,то почва да цъка по магнитопровода или от друго място.Накрая гръмва вертикала или процесора.Най добре е ново тхо и няма проблеми, освен ако не е нещо много екзотично. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 22:08 Заглавие: |
|
|
| Абе новото си е ново, ама я опитай с червения силикон за автоупотреба. На тънки слоеве, нвколко пъти, като изчакваш да засъхне всеки предишен слой. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 23:05 Заглавие: |
|
|
| Днес пристигна един телевизор, комина na ТХО-то обилно намазан с червения авто-силикон,явно не е панацея,прехвърля си през силикона.ТХО-то е неоткриваемо, PET40-10B, но забелязах че изходните наппрежения са стандартните и успях да пригодя едно от Funai .Заработи чудесно.Чувал съм и че имало програма при която задаваш крака и изходни напрежения, и ти дава най-близкия аналог.Ама това може и да е сервизен фолклор. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 19:03 Заглавие: re |
|
|
То за ново няма проблем,но не го намирам никъде.
От телевизор NEO е.
CF 0801-4730
04030208
37F080147-30D |
|
|
 |

|
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2008 13:39 Заглавие: |
|
|
Аз пък видях тук нещо друго и това другото го видях в Асво за 50 лв с поръчка. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2008 12:01 Заглавие: |
|
|
при случаи на екзотики заливам болното място със горещ силикон(термило),слой от 5-6мм обикновено е достатъчен
успеваемостта е приемливо добра поне докато се открие оригинал или подходящ заместител
разбира се добре е клиента да е наясно какво се прави и какви са рисковете _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
|