| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobsan4o Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 17:45 Заглавие: Ремонт на Заден SAM модул за Мерцедес Бенц е220CDI |
|
|
Здравейте.Интересува ме някой от вас сблъсквал ли се е с въпросния модул, отговарящ за централното заключване и т.н на мерцедеса.Номерът на модула е 0035450001 ... намира се в багажника и е с около 30букси. Нещо се прецака и отключва и заключва когато си иска.Нека ако някой се занимава с ремонт на подобен тип модули да пише, да даде съвет или да звънне за да се видим и да отстрани проблема. тел. ми е: 0887 958163. Или оставете ваш за връзка.Благодаря ви предварително.
П.С. В момента съм в София. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 19:51 Заглавие: |
|
|
Обикновенно се прецакват тръчбичките за вакума или някоя от машинките се разхерметизира. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
bobsan4o Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 22:25 Заглавие: |
|
|
Може ли да ми го обясниш по простичко колега?
Как така се разхерметизират машинките? Какво ще рече това?
Имаш ли някакво решение на проблема? |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 9:34 Заглавие: |
|
|
Там няма никакви вакуми, трябва да се префлашне процесора (моторола) в този модул и всичко ще бъде наред. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 10:28 Заглавие: |
|
|
@kostadin iantchev ти имаш ли идея изобщо на какъв принцип е централното на мерцедесите???
Ако искаш мога да ти дам да флашнеш няколко модула с механично неработещи вакумпомпи да ми покажеш как става командването на централното след това. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
ganevec Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 10:40 Заглавие: |
|
|
централното ма МБ се намира под задната седалка в дясно и до него стигат 3 кабела и 2 маркуча
а това от багажника не го бутаи потърси къде испуска вакума (във вратите багажника фаровете или двигателя) запуши дупката и всичко ще е наред
ако не си се занимавал не се хващаи отварят се всички кори на вртите и се след магистралата на вакума  |
|
|
 |
bobsan4o Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 14:03 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви за бързите отговори. Забравих да спомена че колата е закачана на компютър и дава грешка в Сам модула.И наистина този модул има някаква вакуум помпичка, защото като го сваляхме я видях.Не знам от какво дава проблема.Този модул по-принцип ремонтира ли се, или само тази помпичка, ако е от нея проблема?
А ако се флашне(което ще рече???) този модул ще се оправи ли проблема, или има ли вероятност да стане още по зле и да не се заключва изобщо, а и да даде и други дефекти?Благодаря ви предварително. |
|
|
 |
bobsan4o Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2008 22:41 Заглавие: |
|
|
| Нямате ли идеи колеги? Някакво решение на проблема? Никой ли не би се захванал? |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2008 10:26 Заглавие: |
|
|
| Разглоби блока с компресора този който е с буксата с трите кабела и вакумите и го огледай. трябва да има платка-огледай за лоши спойки ,ако има електролитни кондензатори ги смени снови със същата стойност и пробвай пак. |
|
|
 |
|