| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2008 22:34 Заглавие: Canon MP140 нулиране на главите |
|
|
| След второто зареждане почнаха да светят индикаторите за мастило.Принтера печата ,но свети постоянно индикатора на цветната и мига този на черната.пробвах с MPtool но не се получава,има ли начин да се нулира брояча както при НР например |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 5:06 Заглавие: |
|
|
Това го пробвах,влиза се в нещо като сервизен режим,после пак същото мигат си индикаторите ,това е май за нулиране брояча на копия а не на главите,та питането ми е има ли начин с някоя програма или лепене на тиксо по площадките на главите да се нулира нивото на мастилото например : http://www.servicemanuals.ru/download/hp/hp6615.htm |
|
|
 |
vesku Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 22:37 Заглавие: |
|
|
| и на мен ми трябва програма или нещо друго за зануляване |
|
|
 |
RudyMan Нов потребител

Регистриран на: 16 Авг 2008 Мнения: 7 Местожителство: София/България
|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 8:30 Заглавие: |
|
|
В упътването на MPTool,изрично е казано,че засега не поддържа МР140.Очаква се да бъде включен и този модел.
http://www.ipt.nm.ru/ |
|
|
 |
vesku Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 11, 2008 14:03 Заглавие: |
|
|
| кога ще го добавят? |
|
|
 |
vean Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 24, 2008 10:44 Заглавие: |
|
|
| RudyMan написа: | | В упътването на MPTool,изрично е казано,че засега не поддържа МР140... |
Забрави за MPTool. След като вече си в сервизния режим натисни още 4 пъти бутона RESUME. Потвърди с бутона POWER ON. И натисни и задръж за повече от 10 sec. бутона RESUME. Това е всичко което ти трябва. Щях да забраявя - трябва да си изключил и STATUS MFNITORING-а в настойките на принтера. CANON MP140 -> Properties -> Maintenance -> View Printer Status -> Options -> МАХНИ отметката срещу "Enable Status Monitor". Това се прави ако ползваш неоригинални мастилници. Разбира се след това е добре да пуснеш "NOssle Check и Cleaning.  _________________ Vesselin |
|
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 26, 2008 9:39 Заглавие: |
|
|
И аз имам от доста време същия проблем и съм се примирил. Изпълнявал съм същите указания, които vean даде, обаче се появява една нула на дисплея и принтера не е*ава изобщо. Впрочем продават ли се такива мастилници без чип? Гледам цената на оригиналните по магазините е доста височка. PG-37 i CL-38  |
|
|
 |
vean Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 26, 2008 19:58 Заглавие: |
|
|
Забравих нещо СЪЩЕСТВЕНО. Преди да включиш принтера и да започнеш тази процедура трябва да си изключил захранващия кабел на принтера и при натиснат POWER ON да включиш захранващия кабел. Процедурата работи. Изпълни я внимателно и правилно. _________________ Vesselin |
|
|
 |
|