| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 15:59 Заглавие: Търся информация за FOR3B |
|
|
Търся информация за трикрак елемент в пластмасов корпус на маломощен транзистор. На корпуса е написано FOR3B. Интересува ме с какво мога да го заменя. Предварително благодаря за всякаква информация. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 16:10 Заглавие: |
|
|
Търси го като SF0R3B
Не е "O",а е нула.
Тая серия обикновено са тиристори. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 16:13 Заглавие: |
|
|
| И къде стои това? |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 18:06 Заглавие: |
|
|
В TV Pfilips шаси G110. Дето броят MHz. Веригата за Standby. В горния ляв ъгъл пиши SFOR (само букви) Налично ASWO - 1,15 Търсене по същото. Явно грешно са вкарани навсякъде. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 23:37 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви за информацията, въпросния елемент стои в управлението на зъботехнически микромотор. Въпросното управление е изградено като параметричен стабилизатор, но не ми остава време да му сваля изцяло схемата и затова започнах да проверявам първо активните елементи, и понеже при този измерих само един преход потърсих информация за него. Иначе върху корпуса е написано само FOR3B и отдолу сигнатура за месеца и годината на производство. Ще сваля изцяло схемата и сигурно тогава всичко ще се изясни. Спорна работа на всички. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|