| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
IO-Tarnovo Нов потребител

Регистриран на: 03 Дек 2008 Мнения: 3 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 9:54 Заглавие: Китайски GSM |
|
|
Здравейте имам един китейски телефон. Кагато някои ме търси, казва че телефона на абоната е изключен и само някои път може да зване. Примерно ако съм напбрал човека преди това. Незнам какво да правя, на мн хора го носих и неможаха да го оправят.
Мерси |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Edesign Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 12:08 Заглавие: |
|
|
| ами както се и очаква китайците не си плащат всички сетрификати за логване на телефона към оператора, затова цените на тези телефони са уникални като се има впредвид какви екстри имат, но за телефони общо взето не стават, оператора ги отхвърля |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 14:33 Заглавие: |
|
|
Малко силни приказки....
Изглежда има хардуерен дефект телефончето, занеси го на някой сервиз, но да е мераклия човека, щото повечето вдигат рамене и ги плюят само. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 15:08 Заглавие: |
|
|
Благодаря!!
Обаче аз го носих в Търново ,на двама майстори единия беше то4ен и го погледна ама нещо неможа да го оправи, а другия ми каза че не му се губи времето с боклуци.Ще тарся някои наистина да е мираклия явно.
Защото просто няма какво да го правя. Аз имам и други китайски телефони който ги продадох. ама с този си има нямакав проблем. Другите бях доста стабилни, особено този с TV-то мн готино. |
|
|
 |
setekh Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 3:17 Заглавие: |
|
|
Префлашни го с друг фърмуеър и софтуер, виж какъв е точно телефона и напиши защото Китайски е доста общо понятие.
http://files.softzonelab.com/index.php?dir=China_flashfiles/
имах някъде линк за едио ftp с всякакви боклуци за Китайски модели, но немога да го открия, като го намеря ще го постна да си потърсиш там флашове и подобни, но пробвай на горния сайт - пиши им какво търсиш. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2008 13:49 Заглавие: |
|
|
Мерси за инфорамцията, обаче аз няма да мога да флашна телефончето.АЗ си бях намерил една програмка MTKbox и се мачих с нея,обаче нещо неоспях
Намерих модела на телефона mt6226, и как се флашва с една програмка, обаче тя се купува.Има ли някои друг вариянт за програма и каде мога да я намеря.
http://www.youtube.com/watch?v=WALdgoViCAU
тук са показали как се прави, ама програмката която използват 165$. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |