Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Китайски GSM

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
IO-Tarnovo
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Сря Дек 03, 2008 9:54    Заглавие: Китайски GSM Отговорете с цитат

Здравейте имам един китейски телефон. Кагато някои ме търси, казва че телефона на абоната е изключен и само някои път може да зване. Примерно ако съм напбрал човека преди това. Незнам какво да правя, на мн хора го носих и неможаха да го оправят.
Мерси
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Edesign
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 03, 2008 12:08    Заглавие: Отговорете с цитат

ами както се и очаква китайците не си плащат всички сетрификати за логване на телефона към оператора, затова цените на тези телефони са уникални като се има впредвид какви екстри имат, но за телефони общо взето не стават, оператора ги отхвърля
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 03, 2008 14:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Малко силни приказки....
Изглежда има хардуерен дефект телефончето, занеси го на някой сервиз, но да е мераклия човека, щото повечето вдигат рамене и ги плюят само.
Върнете се в началото
IO-Tarnovo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 03, 2008 15:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря!!
Обаче аз го носих в Търново ,на двама майстори единия беше то4ен и го погледна ама нещо неможа да го оправи, а другия ми каза че не му се губи времето с боклуци.Ще тарся някои наистина да е мираклия явно.
Защото просто няма какво да го правя. Аз имам и други китайски телефони който ги продадох. ама с този си има нямакав проблем. Другите бях доста стабилни, особено този с TV-то мн готино.
Върнете се в началото
setekh
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 10, 2008 3:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Префлашни го с друг фърмуеър и софтуер, виж какъв е точно телефона и напиши защото Китайски е доста общо понятие.

http://files.softzonelab.com/index.php?dir=China_flashfiles/

имах някъде линк за едио ftp с всякакви боклуци за Китайски модели, но немога да го открия, като го намеря ще го постна да си потърсиш там флашове и подобни, но пробвай на горния сайт - пиши им какво търсиш.
Върнете се в началото
IO-Tarnovo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 12, 2008 13:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси за инфорамцията, обаче аз няма да мога да флашна телефончето.АЗ си бях намерил една програмка MTKbox и се мачих с нея,обаче нещо неоспях Sad
Намерих модела на телефона mt6226, и как се флашва с една програмка, обаче тя се купува.Има ли някои друг вариянт за програма и каде мога да я намеря.
http://www.youtube.com/watch?v=WALdgoViCAU
тук са показали как се прави, ама програмката която използват 165$.
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 12, 2008 14:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Я почети малко на руски... http://www.gsmforum.ru/forumdisplay.php?s=b027e38bd04ecd392d77d38952aa4302&f=200 братята дават безплатни програми и сума ти информация.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети