| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 17:41 Заглавие: TEA5101 |
|
|
Бихте ли подсказали има ли разлика в видеоусилвателите TEA5101A и съответно TEA5101B В мануалите не намерих съществена разлика но може и да не съм ги чел добре. Купих един с буква В от Квазер но изпуши на минутата по веригата на 200 волта. Реших въпроса със ползвана от шаси но ми е интересно какво значат буквите тук  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 18:00 Заглавие: |
|
|
Сменял съм няколко пъти и не съм имал проблеми.
Срещал съм и без никаква буква отзад също-и той също заменя без проблеми останалите.Доколкото си спомням май единствената разлика беше максимално допустимото напрежение на ниското захранване pin2-но то навсякъде ползват 12V поначало.Иначе А държи до 35V,а B до 20V.
За сметка на това тоя чип е навъдил яко ментета-което и е вероятната причина за описаната случка. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 21:51 Заглавие: |
|
|
Благодаря за мнението. Лошото е че на външен вид, надписи и други там отличителни белези чипа не беше съвсем с лош изглед Стария държеше запушени катодите но поне не товареше нищо.Новия запали резистора 100ома в 200 волтовата верига на 2 секунда. Употребявания чип работи без проблеми. Шасито беше MONO PLUS и бях предвидил и вариант с платка от един UNIVERSUM с транзистори в краен случай.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|