|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nirbod Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 14, 2008 19:31 Заглавие: Проблем със зареждането на Sagem myx 1 trio |
|
|
Значи карам напаво какво направих, понеже не ми се зареждаше телефона, а зарядното си бачкаше махнах буксата на зарядното и махнах и цокъла на телефона за връзка към зарядно. Идеята ми беше да свържа две кабе;чета който някак да се свързват към зарядното и така да се осъществява зареждането.
А какво стана ами не успях да запоя двете кабелчета затова прецених да изкарам две кабелчета направо от батерията му.
То хубаво за зареждане изкарвам батерията и я включвам към зарядното, но незнам защо телефона се побърка, отччита ми зареждане при положение че не се зарежда, то няма как реално след като махнах цокъла за заряд.
И така леко вместо да си го оправя си го попрецакох, интересува ме защо така отчита зареждане и доколко е голяям проблема да се сложи нов такъв цокъл, понеже нали се сещате че за тоя телефон повече от 20лв за ремон са неоправдани.
Мерси за мненията ви |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|