Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с Garmin GPSmap 60CSx

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nikos
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Дек 08, 2008 14:39    Заглавие: Проблем с Garmin GPSmap 60CSx Отговорете с цитат

Здравейте,
Имам Garmin GPSmap 60CSx, но е с проблем. Не намира сателити - нито на закрито, нито на открито. Понеже gps-a е в гаранция го занесох, но от сервиза ми се обадиха и ми казаха, че е изгорял централния процесор и не могат да го пуснат. Смешното е, че аз пускам gps-a без проблем, което значи, че не изгорял централния процесор. Не разбирам много от gps-и, но дали е възможно да е изгорял някой чип свързан с търсенето на сателити и как мога да го проверя.

П.С.
И с външна антена пак не може да намери никакви сателити. Сложих и най-новия firmware и пак същия проблем.
Благодаря предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
setekh
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 13, 2008 23:25    Заглавие: Отговорете с цитат

като е в гаранция защо не ти го сменят ? Аз невиждам как такъв проблем да не е за зачитане на гаранция, да го беше потопил във вдоа да не ти го сменят ама това си е фабричен дефект.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети