Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Схема за AIWA модел XR-AVH80 (RX-NAVH80EI + FD-NH80)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
integral_ROSEN
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2008 16:23    Заглавие: Схема за AIWA модел XR-AVH80 (RX-NAVH80EI + FD-NH80) Отговорете с цитат

Здравеите колеги, AIWA-та е от 2 блока: RX-NAVH80EI - тунер, усилвател, еквилайзер и управление за избор на входове (CD, TUNER, TAPE, AUX) с лентов кабел до FD-NH80 - CD, DECK и линейни входове (AUX). Аз имам само блока с усилвателя и ще го ползвам като такъв, но на лентовия кабел има само 1 стерео вход, а на мен ми трябват повече (поне 2). Явно превключването м/у CD, TAPE и AUX става във втория блок посредством управление от лентовия кабел (DATA, CLOCK, ENABLE). Повече ми е нужна схема на FD-NH80 за тази цел (надявам се да е реализирано с нещо просто, например с преместващ регистър 4094, а не с процесора, който управлява CD и механиката на касетите). Има и любителски начини да се справя, но крастата си е краста. Предварително благодаря и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.

Exclamation Arrow Като искаш да ти се праща някаква документация си оправи мейла от профила да е видим Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
integral_ROSEN
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Пон Дек 22, 2008 21:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря на колегата mitachi за документацията и бързата реакция. Закривам темата и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети