| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
marin_bonchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 28, 2009 20:55 Заглавие: Blaupunkt шасси fm 100-30- television disable |
|
|
Здравейте,
TV - идва при мен за трети път,сигурно и за последен. Стопанинът му обича да си прави разни доработки-допълнителни тон колони, цветомузики с оголени и неизолирани кабели. След поредния ремонт на захранването TV-то тръгна -има звук реагира на командите сменя програмите от дистанционо -Pilot,но на черния екран стои един надпис.
Под :Blaupunkt tronic Pilot непрекъснато мига надписа Television disable.Моля някой ако е имал подобна повреда да ме насочи из кой блок да се поровя. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 13:28 Заглавие: |
|
|
Мисля че по някакъв начин е заключен защото на другия ред отдолу има -Televizion enable- и място за код но е 5 цифрен така че вероятността да го уцеля е = на 0.И все пак не може да няма оставена вратичка за такива случаи. А ми позвволява да влезна там и да вкарам код.Ако някой знае моля да подскаже..
Това на никой ли не му напомня нещо. Не знам как да излезна от тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358740 |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 18:13 Заглавие: |
|
|
| Ако наистина това е шасито, то тогава при натискане на бутон МЕ на тв. задържането му и включването на тв. от мрежовия ключ, всички забрани трябва да одпаднат. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 18:25 Заглавие: |
|
|
Благодаря,
Точен си.Вече всичко е наред. |
|