|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cBeTuHKa Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 21:29 Заглавие: Климатик -ПОМОЩ |
|
|
Здравейте,
наскоро си закупих климатик Toshiba RAS 2217D , но изникна проблем, който незнам как да премахна поради простата причинина, че упътването мие на японски и няма на български. От както е закупен не е спирал да работи, но преди няколко дни замръзна без причина... Всеки ми казва рализни мнения, но нищо не помага. МОЛЯ някой ако знае, поради каква причина климатика замръзва ,къде мога да си намеря упътване , ако има упътване на български или на английски да пише или поне на дестанционното на [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
elektrik216 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 22:33 Заглавие: |
|
|
| Ами първо много е студено и второ климатика може би не минава в режим "дефрост". Това което трябва да направиш за даго размразиш (ако не се е много обледил) е да го включиш на режим охлаждане, по този начин той ще загрее питата отвън и ще започне да се размразява. Разбира се изчакай още няколко мнения, че винаги има някой по-компетентен от мен. Аз не съм хладилен техник... |
|
|
 |
nebelservice Опитен потребител

|
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|