| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 10:09 Заглавие: Philips 28st1714/02b с повредено захранване. |
|
|
Телевизора е със захранване с BUT12AF и в горещата част друго няма. Оптрона е CNR50. Процесора е с екран, така че не съм го видял какъв е.
Думнал ми е крайният транзистор. Дайте идеи откъде да купя оптрона на прилична цена - намерих го на 10 лева в интернет.
А ако някой има и схема и ми я изпрати ще съм му много благодарен. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 10:12 Заглавие: |
|
|
Оптрона ти е думнал 100%-тва е много редовна болест на това шаси-оптрона и транзистора...
Схема има във файлообменника GR2.1-2.2 шаситата.
За оптрона и от къде да го намериш-писал съм ти нещо на ЛС. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
yosko_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 23:48 Заглавие: |
|
|
BUT12AF - много ментета от тях, слагай от голите (неизолирани) _________________ Skype-yosko_1 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 9:20 Заглавие: |
|
|
Е па ментета-ще има и ментета,ще има и неизолирани-
Само да вметна-в момента съм заредил и продавам BUT11AF/BUT12AF/BUT18AF оригинални транзистори на Philips-нямат грешка.
И като му кажеш на майстора колко струват (3,50лв е BUT12AF) и следва едно кръгом и репликата "той го има другъде за седемдесе-осемсе стотинки".
Как беше приказката за "душата в рая и оная работа до края" .
Затва и съм заредил и аз неизолирани читави BUT12A по лев и петдесе. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|