|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kaloqndimitrov Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 31, 2008 16:25 Заглавие: zdr |
|
|
zdraveite imam edin problem i se nadqvam da mi pomogneten izgrajdam edna mreja ot edni ostroistva swichove 8 portovi taka iskam prosto da razbera kolko vata moje da mi harchi ediniq pri polojenie che se zahranva na 12v i e 0,5 mA zashtoto kato si varja 13-to ustroistvo na trafa i mi se gubi toka mnogo sam blagodaren na sichki koito mogat da pomognat |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Дек 31, 2008 16:45 Заглавие: Re: zdr |
|
|
Добре дошъл във форума!Желателно е да се ползва кирилица На какъв траф ги вързваш с POE или как?Ако е с POE на колко волта е базовата станция 48,60,90,120?Колко вата е ? какви са разстояниета м/у слуйчовете?Какви са захранванията на тях. 12V х 0.5A = 6W имай предвит, че на някой слуйчове стартовия ток стига 10W!Дай повече инфо за мрежата!
п.п. неможе да е с 0,5ма ами е 0,5А което е равно на 500ма
Като нечия тема е тук това означава нещо  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|