Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

zdr

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kaloqndimitrov
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 31, 2008 16:25    Заглавие: zdr Отговорете с цитат

zdraveite imam edin problem i se nadqvam da mi pomogneten Question izgrajdam edna mreja ot edni ostroistva swichove 8 portovi taka iskam prosto da razbera kolko vata moje da mi harchi ediniq pri polojenie che se zahranva na 12v i e 0,5 mA zashtoto kato si varja 13-to ustroistvo na trafa i mi se gubi toka Rolling Eyes mnogo sam blagodaren na sichki koito mogat da pomognat
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Сря Дек 31, 2008 16:45    Заглавие: Re: zdr Отговорете с цитат

Добре дошъл във форума!Желателно е да се ползва кирилица Smile На какъв траф ги вързваш с POE или как?Ако е с POE на колко волта е базовата станция 48,60,90,120?Колко вата е ? какви са разстояниета м/у слуйчовете?Какви са захранванията на тях. 12V х 0.5A = 6W имай предвит, че на някой слуйчове стартовия ток стига 10W!Дай повече инфо за мрежата!
п.п. неможе да е с 0,5ма ами е 0,5А което е равно на 500ма

Idea Arrow Arrow Arrow Като нечия тема е тук това означава нещо Exclamation
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети