Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

help за кодове на tv watson FA3619

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stancho01
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 08, 2008 18:39    Заглавие: help за кодове на tv watson FA3619 Отговорете с цитат

здравейте: значи имам тв. watson FA3619 на който му се развали оригиналното дистанционно,и аз си купих универсално модел watson
HZ 9205,но за съжаление кодовете които бяха за watson не станаха.Пробвах и с автоматичното търсене но тези които станаха работят само няколко бутона.Моля ви ако някои знае кодове за
тv watson FA3619 които да се състоят от 3 числа да ми ги даде.Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mm8611
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 04, 2009 0:27    Заглавие: Re: help за кодове на tv watson FA3619 Отговорете с цитат

Здравейте,
Имам абсолютно същия проблем. Купих си дистанционното и не мога да го настроя вече от доста време. Телевизорът ми е Watson FA3619, а дистанционното е HZ9205. Има четири кода за настройка, които са зададени по принцип за тази марка - 037, 039, 081, 175, но те не работят. Опитах и чрез автоматичен режим, играх си около 3 часа и пак не се сработиха. Моля пишете ако сте открили разрешение на проблема, някакъв работещ код или каквото и да е друго!
Благодаря предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Яну 04, 2009 0:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Купувате си точни дистанционни, без кодове и всичко е наред. Има гио навсякъде от няколко производителя. Справки темата отгоре.
Иначе си отваряте книжките и четете. Никой не знае какво е поредното творение на китайците.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети