Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам изгодно радардетектор Cobra XRS 9930 с компас

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
YMR
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Яну 03, 2009 22:01    Заглавие: Продавам изгодно радардетектор Cobra XRS 9930 с компас Отговорете с цитат

Продавам изгодно радардетектор Cobra XRS 9930 с цветен дисплей, гласова, светлинна и звукова навигация и електронен компас. Радардетектор Cobra XRS 9930 е много чувствителен и е един от най-оптималните към момента цена-качество-възможности радар детектори. Освен всички използвани протоколи от полицаите ( включително и Pop Gun, който по-старите модели не засичат а вече се използва активно и в България ), радардетектор Cobra XRS 9930 има много екстри и допълнителни възможности.

Цена: 199 лв.

[email protected]
ЛС ( лично съобщение )
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 03, 2009 22:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Тая ти е тамън четвъртата тема за тия детектори.
Къв е проблема да си пишеш в старите теми?
И всеки път ли трябва да ти се прави забележка да дописваш за кой град става на въпрос Question
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 04, 2009 9:37    Заглавие: Отговорете с цитат

YMR написа:
Здравейте.
Бихте ли конкретизирали кое правило в този форум съм нарушил за да изтривате темата ми?
Имам четири отворени теми, както вече сте установили, но по-старите три не са за това, което предлагам в момента.
Аз мисля, че форумите са за да си помагаме и съм един от хората с най-малко SPAM в тях.
В регистрацията си съм отбелязал, че живея в София. Не знам защо това не се появява, но по принцип изпращам с куриер до цялата страна.

Когато някой има честта да е модератор и да следи за реда в поверения му форум, смятате ли, че е редно да прави забележки за местожителство, а самия той да е от "Местожителство: Обрулистан-гр.Сбърканбург", както и без какъвто и да е диалог да изхвърля обявите в кошчето за боклук.

Искрено се надявам, че е станала грешка, че сте човек с достойнство и ще върнете темата ми там от където е изтрита.

С уважение
Явор Рашков

Слушай кво-айде не ми пълни ЛС с подобни простотии.Много добре съм видял че модела на детектора е друг.И кво като навкараш 100 модела детектори-още 100теми ли смяташ да ми наплодиш?
И айде да не се правиш на луд-
в регистрацията си никъде не си отбезлязал че си от София-отбелязал си го в една от предишните теми след като ти направих забележка.
Само че никой не е длъжен да ти напомня със всяка нова тема,която наплодиш да си дописваш местожителството.
Най-малкото щото нито си първия,нито си последния от "вечно неразбралите" някое си правило. Evil or Very Mad Като те мързи/забравяш да си дописваш всеки път-има профил за целта-пишеш там.Нито пък някой е длъжен да ти преравя всичките постове че да разбере от кой град си.
И айде да не ме поучаваш какво да си пиша в профила-ако искам ще си пиша че съм и от Азербейджан-само че когато пускам обяви за продажба мисля че достатъчно точно и ясно упоменавам от кой град съм.
Нито пък съм тук за да водя някакъв "диалог"-тук съм (както и всички останали колеги модератори) за да има ред и да се спазват правилата,не да си философстваме,да разтягаме локуми и да водим,разговори,преговори,дебати,диалози със всеки който е решил да си тълкува правилата както му е угодно/или нещо в тях не му е угодно/или просто е решил да пофилософства как според него трябва да изглеждат правилата на форума или защо темата му не е за триене(местене,заключване)...
Като не ти харесват правилата тук-горе в десния ъгъл има едно червено кръстче-можеш да го ползваш по предназначението му. Evil or Very Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети