| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 9:20 Заглавие: Древно дистанционно! |
|
|
Сега се сещам да повдигна темата: В събота бях у един човек да му инсталирам компютъра и той каза, че бил гледал по телевизията (в петък май), че давали някакво предаване в което Божидар Димитров показал някакво "златно дистанционно" от времето на траките, което било открито в България наскоро! На мен нещо не ми се връзва, не съм го гледал това (ако изобщо е било), но питам, ако някой е гледал нещо такова да поясни, че чак "дистанционно" е прекалено, но все пак да не са давали за някоя уникална находка!? RC, бизнеса не е от вчера май (това като майтап, все пак).
P.S. Май верно има такова: http://www.bnt.bg/bg/news/view/2268/arheolozi_otkriha_distancionno_za_televizor_ot_5_ti_vek_predi_hrista
Да не е било някое хумористично предаване!  _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 9:34 Заглавие: |
|
|
Пуста совалка !!! |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 10:00 Заглавие: |
|
|
| И практика е , при спор между историци ,юристи и журналисти ,да не се стига до истината. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 10:28 Заглавие: |
|
|
БД не е историк и никога не е бил.Той е едно голямо плямпало,което раздува и прави от мухата слон.И автор на долнопробна булевардна литература-нещо като изданията "Суперсензация",само че в историческия им вариант.99% лъжи и измислици и останалия 1% истина е раздут и "разкрасен" до неузнаваемост.
По стечение на обстоятелствата имам доста приятели професионални историци-включително и хора които се занимават с научна работа в тази област,автори на книги и т.н.На който и от тях да му споменеш името на БД или някое от поредните му гениални "умозаключения"-всеки се усмихва тактично и леко под мустак.
Разбира се-такива автори като БД има-щото има и интерес да им се четат/слушат бозите.Българина обича да му гъделичкат националното самочувствие-България е била на 3 планети,прабългарите са създали първия космически кораб и са си пили ракията и са си яли шопска салата на Марс.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
калина Опитен потребител

Регистриран на: 14 Яну 2008 Мнения: 450 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 10:43 Заглавие: |
|
|
не съм гледала въпросното предаване и не мога да взема отношение по въпроса.
Само искам да не споделя мнението на Божилов за Божидар Димитров. За мен той е рядко ерудиран професионалист в областта си и достоен българин. _________________ Човек се учи, докато живее. |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 11:38 Заглавие: |
|
|
Значи аз го гледах това! Не ставаше въпрос за някакво откритие ,а просто правеха реклама на Канал 1.”Ето вижда те ли Канал 1 - е имало преди стотици години”.Само че те в началото така го поднесоха ,че някой са се хванали  |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 11:53 Заглавие: |
|
|
Точно това имах предвид, явно е било нещо като самореклама-майтап, ама който не е внимавал в "картинката" го е взел за чиста монета - имам предвид тоя мой градски, дето ме "осведоми"  _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 12:14 Заглавие: |
|
|
По-добре 100 пъти БОЖИДАР ДИМИТРОВ
| Цитат: | | България е била....., прабългарите са създали.......... и са си пили.... |
Иначе ни чакат Мартина Балева, Улф Брунбауер и т. н. Кои са?- Който се интересува- да чете, няма да ги рекламирам! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 13:03 Заглавие: |
|
|
| Напълно съм съгласен със мнението на Emoome ! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 13:08 Заглавие: |
|
|
На мен пък ще ми бъде много по интересно да видя дистанционното на Фред Флиистоун.Там има винаги много хитроумно измислени машинки.А за Б.Д.въобще не ми пука,да си докарва някое левче там .Тя тая телевизия и без това за нищо не става _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|