Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся дисплей за Blackberry 8310 Curve

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Кирил Динов
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 07, 2009 12:08    Заглавие: Търся дисплей за Blackberry 8310 Curve Отговорете с цитат

Здравейте на всички!
Проверих в търсачката не намерих сходна схема, затова пускам нова!

Търся дисплей за Blackberry 8310 Curve, след като от сервиза не могат да ми намерят вече трета седмица, надявам се тук да има някой да продава или да ме прати някъде. Ще съм много благодарен!
Единственото място където аз намерих дисплей беше ebay, беше тъч скрийн, но пишеше че става за модела, ако не се намери никъде, дали е съвместим или не?

А след като прочетох няколко теми, видях че има доста хора които си разбират от работата, та мисля да задам и следния въпрос - След като телефона е ударен и оттам му е заминал дисплея, после е намокрен и оттам е окасил и не иска да се включи - дали става нещо от него? Казаха ми че чиповете му били залепени или аз незнам точно какво става вътре, но дори и да се смени дисплея, ще се оправи или просто ще дам едни грешни пари?

Благодаря предварително на всички отзовали се!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети