| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Den4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 22:18 Заглавие: Цифров фотоапарат Canon ? Филм ??? |
|
|
| Мога ли да кача Филм на фотоапарат Canon Power Shot A470 ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
калина Опитен потребител

Регистриран на: 14 Яну 2008 Мнения: 450 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2009 7:53 Заглавие: |
|
|
защо ти е да качваш филм? Искаш да ползваш апарата като външна памети да го пренесеш ли? ако ти е достатъчно голяма картата за да събере филма, той няма да се противи като копираш от компа и пействаш в устройството. Но ако ти се иска да го гледаш тоя филм на фотопарата....мммм май няма да стане. И като зяло идеята ти ми се вижда безполезна. _________________ Човек се учи, докато живее. |
|
|
 |
Den4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2009 22:18 Заглавие: |
|
|
| Цялата работа е че моите съученици си качват филми на телефоните и гледат по време на часовете, а аз нямам толкова хубав телефон и се интересувах дали мога и аз да кача филм и да го гледам на фотоапарата (макар и без звук) |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2009 22:33 Заглавие: |
|
|
Бравос , а кой ще учи уроците ? |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2009 0:02 Заглавие: |
|
|
| Den4ev написа: | | Цялата работа е че моите съученици си качват филми на телефоните и гледат по време на часовете, а аз нямам толкова хубав телефон и се интересувах дали мога и аз да кача филм и да го гледам на фотоапарата (макар и без звук) |
А стига ве... къде отиде образованието???
Какво учиш /разказва даскала докато гледаш филм/ ???
Аз ли полудявам или цялата държава е сбъркана ??? _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2009 1:22 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: |
Аз ли полудявам или цялата държава е сбъркана ??? |
Изобщо не полудяваш ти, ама сме си виновни самите ние - седим си на топло (вече на студено ), пийваме си ракийката, вместо да излезем и да скинем вратовете на ония... Комуноиди... Абе шайка разбойници, дето им е удобно системата да е такава, каквато е в латинска америка (справка: Вдовицата в Бяло, епизод 56775-ти)
А момчето не е виновно, че става за смях на кокошките, защото кой да му даде друг пример? Освен това, щом всичките му връстници го правят... Или поне много от тях... |
|
|
 |
калина Опитен потребител

Регистриран на: 14 Яну 2008 Мнения: 450 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2009 8:07 Заглавие: |
|
|
Изобщо не е нормално това. Ако трябва да се търси вина...то тя е обща и затова...няма виновни. Учителите не могат или не искат да направят часовете си по-интересни от един филм/пък бил той и гледан на малък дисплей/. Учениците не виждат смисъл да слушат учителя, щото и без диплома и със пак разни каки и батковци гъзареят и демонстрират стандарт с лъскави коли, парцалки и прочее.
Колко му трябва да детското мозъче да събере две и две....
Миличък, защо изобщо ще се мориш да ходиш на училище, по-добре си гледай филма в къщи...е, ще спрат детските на ваште и ще трябвада си намериш скришно местенце да си пушиш у вас, ама.... _________________ Човек се учи, докато живее. |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 08, 2009 16:34 Заглавие: |
|
|
Ей какво ви пита какво му отговаряте ,цяла лекция !?
За да тръгне филм на фотото трябва да обърнеш формата на филма с видео конвертор.
Обаче трябва да разбереш какъв формат поддържа фото апарата.
Снимай едно видео и му провери характеристиките с програмата videoinspector.Субтитри(освен вградени) обаче няма да имаш
 |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 08, 2009 17:10 Заглавие: |
|
|
| Den4ev написа: | | да кача филм и да го гледам на фотоапарата |
А бре ,ти съученички нямаш ли?На времето като нямаше такива чудесии ние това правехме  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 08, 2009 17:23 Заглавие: |
|
|
Сега времената са други, мацките ги свалят от интернет, затова който има по-бърз доставчик(ISP) - печели!  |
|
|
 |
|