| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
georgie Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 10:05 Заглавие: LG 37lz55 проблем матрица |
|
|
Здравейте ,телевизора има голям тъмен отенък от лявата страна.На 4 години е.Някой има ли информация подсветката как е изпълнена или евентуално матрицата е отпътувала вече.Благодаря и лек ден. _________________ ХУБАВИТЕ НЕЩА СТАВАТ БАВНО |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 10:32 Заглавие: |
|
|
| Забелязва ли се изображение на тъмния участък на матрицата. Има ли нормално изображение и графика от менюто на останалата част. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 12:49 Заглавие: |
|
|
Може ли да качиш една снимка ,като изключиш светкавицата на апарата . _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2009 15:48 Заглавие: |
|
|
Мисля че се вижда добре,става въпрос за сянката в лявата страна.Мерси. _________________ ХУБАВИТЕ НЕЩА СТАВАТ БАВНО |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 0:42 Заглавие: |
|
|
Не може да е от осветлението. Тръбите трябва да са разположени хоризонтално за тоя модел. Дали не е мръсотия от вътрешната страна? Много ми прилича на такова? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 9:59 Заглавие: |
|
|
| Мисля, че е проблем на матрицата или на платката на матрицата, но това без да са направени измервания на напреженията на К.Т. на T. CON, няма как да се потвърди. На снимката се забелязват някакви смущения, не знам дали те са реални, но подобни смущения се наблюдават при замърсени контакти на LVDS кабела. |
|
|
 |
Cecko Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 14:16 Заглавие: |
|
|
| Според мен е мръсотия от вътрешната страна на LCD панела обикновенно зад лампите и на първия слой пред тях. Трябва да се отвори LCD и да се почисти много внимателно със суха кърпа за LCD. Средата в която се прави трябва да е много чиста за да не вкараш още боклуци. Трябва да се внимава с лентовите кабели на драйверите при разглобяването на матрицата. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 16:37 Заглавие: |
|
|
Благодаря ,ще прегледам и ще пиша. _________________ ХУБАВИТЕ НЕЩА СТАВАТ БАВНО |
|
|
 |
|