| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2009 20:30 Заглавие: Търся datasheet на TD6301AP |
|
|
Търся въпросния даташит за 28 пиновия TD6301AP. Представлява - Static Driver for LED/LCD/FL Receiving Frequency Display. Има ли някакъв шанс да го открия или е дълбоко "засекретен" като много японски чипове.
Благодаря предварително на всички отзовали се! _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 1:01 Заглавие: |
|
|
Ако беше написал за какво устройство говорим, не се знае от къде ще изкочи "зайчето" Ама като "не искаш да плащаш", така е!  _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 14:51 Заглавие: |
|
|
Било е от тунер (не знам точната марка). При мен попадна като скраб.....почти в този му вид. Имам идея платката да получи евентуално друго предназначение, но за това ми трябва въпросния даташит.
А ника ми означава(ше) нещо в друг контекст.
Благодаря за интереса все пак! _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 17:16 Заглавие: |
|
|
На това попаднах и аз (както и на куп оферти за закупуване ) през гугъла.
Самият документ е за съвсем друг чип и чак на последната страница се споменава за възможноста му за подаване на сигнал към TD6301AP.....и толкова.
Няколко часа рових в нета и нищо. Затова и си позволих да питам тук. Може някой да има нещо "скътано" за него.
Благодаря все пак за съпричастността Mario-G!
Ето как изглежда и отпред. _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 18:30 Заглавие: |
|
|
| Разгледай тази не много четлива схема (пък може по модела и по-четлива да си намериш). Схемата обозначена като е приложението на търсената от теб. |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 18:51 Заглавие: |
|
|
Да добавя и аз нещо по-четливо 15-а страница |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 19:20 Заглавие: |
|
|
Това наистина е по-добро като качество, но ако целта е схемата да се ползва "самостоятелно" и двете са недостатъчни.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 21:43 Заглавие: |
|
|
Ехаа... водата започна да се стопля. Благодаря и на двама Ви!
Поне знам вече точно захранването колко волта е и управлението кое е. Изходите бяха ясни. Още като го разглеждах, допуснах, че е възможно масата да е на най-голямата площ на пистите, но не бях напълно сигурен за плюса. Кондензатора към 28 крак (който вече е ясно, че има чисто филтриращи функции) ме притесняваше да не е към някаква интегрираща верига.
От втората схема става ясно, че самият драйвер за дисплея се управлява от TC9147. Ей тук вече може да бъде полезен най-първия линк. Остава да разбия и кодирам протокола на тези 16 бита които получава.  _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 21:58 Заглавие: |
|
|
| no money написа: | ...От втората схема става ясно, че самият драйвер за дисплея се управлява от TC9147. ....Остава да разбия и кодирам протокола на тези 16 бита които получава.  |
Има го и в "моята" схема.
С разбиването на протокола обаче само по това инфо
Той протокола що годе е ясен, но битовете хич не са малко. |
|
|
 |
|