| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kiril.dobrev Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 25, 2009 19:23 Заглавие: Търся схема на електронната платка на икономичните лум. ламп |
|
|
| Имам една малка лампа на едно забутано място и се скапа отворих я вътре има една продълговата платка с две трансформаторчета, грец, два транзистора и малко резистори . Работата е там че не си записах свързването и сега трябва да гадая . Транзисторите са BUL6802 и са здрави няма видими проблеми пък не свети . Бих я бракувал но трябва да търся пак подобна. Виждах някъде по форума нещо подходящо но сега не мога да го открия. Поне изходите да знаех как се свързват пак е нещо. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Яну 25, 2009 20:45 Заглавие: |
|
|
Снимай платката, и да видим дали е като това дето го имам пред себе си.  |
|
|
 |
kiril.dobrev Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 25, 2009 20:48 Заглавие: Търся схема на платката на лум. лампа |
|
|
| Благодаря момчета за бързата отзивчивост . Това което ми трябваше го намерих и вече я управих .Кондензатора между двете отопления 3300пф беше пробил . Само че на моя екземпляр двете отопления бяха с паралелно вързани диоди 1N4007. Да считаме въпроса за приключен . Честно казано повече време щях да загубя ако търсех нова . Дори само за това ремонта си струваше. |
|
|
 |
|