| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 19, 2009 20:20 Заглавие: Търся no-clean flux |
|
|
Искам да си купя свестен флюс, no-clean, но не чисто течен, а има един дето е като рядък гел (или като боза, примерно). И да продават малки разфасовки, че не ми се дават 200 лева за буркан производствен размер
Мисля че gsm-аджиите ползват такъв от време на време, ама като не знам откъде го вземат... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
yosko_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2009 20:18 Заглавие: |
|
|
Паста - Cynel-1 flux - метална кутийка 30g. от Конрад - Прага 22 (петте кьошета) или Хан Аспарух 1 _________________ Skype-yosko_1 |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2009 22:43 Заглавие: |
|
|
А тази паста сигурен ли си, че е no-clean и че е близо до това което търся?
За справка, аз преди ползвах Kester #186 и съм много доволен (то е течност, ама седи 'гъсто'). Скъпо е, ама съм навит да му дам парите. Лошото е че най-малките бутилки, които могат да се поръчат, са от литър и струват майка си и баща си.
Повечето пасти, които съм виждал, са от най-евтиния вариант (нискокачествен колофон с технически вазелин, подсилени с много - твърде много! - активиращи соли) |
|
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2009 23:05 Заглавие: |
|
|
Ако е тази която съм виждал е точно това което описваш... _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2009 2:19 Заглавие: |
|
|
Продължавам да търся...
Моля ако някой друг (Ваклин и други) имат нужда от същото нещо, да се обединим за групова покупка. Пратете ЛС за организационни въпроси. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2009 6:55 Заглавие: |
|
|
Пиши направо в темата какво количество колко струва. Ще се определим на кой колко пари му се дават и ще си го поделим. Така май е най-лесно. Ние по селията ще си поемем куриера. Разфасоването ще е аванта от теб  _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2009 8:13 Заглавие: |
|
|
Ето така ли изглежда.
тук
Лошото е, че не предлагат доставка до БГ. Иначе колко струва голямата кутия? Ако ни легни като тази цена аз също съм навит да си я поделим. |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2009 17:01 Заглавие: |
|
|
Говорих и с официалните вносители на Кестер за България.
"Имаме всичкооо, предлагаме всичкооо, дайте ваши координати и шефа ще ви се обади!"
"А 186 имате ли?"
"За съжаление нямаме на склад и не мога да ви дам цена"
"Нито писалки, нито други разфасовки?"
"Не"
Аман от булгаристански бизнес практики. Давайте да си внесем направо един 5-галонов контейнер отвън. Лошото е че някой трябва с кола да го докара през границата - веществото е такова, че няма да го пуснат на самолет  |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2009 19:02 Заглавие: |
|
|
| mitaka_1 написа: | | ... Ако наистина има забрана за вноса му със самолет няма да стане. .. |
Не става въпрос за забрана, а просто всички подобни неща (флюсове, припои и др. от този сорт) са на особен режим и за тяхната търговия и внос трябват една купчина хартийки, лицензи и разрешителни.
Това са причините малко търговци да си позволяват да търгуват с подобни продукти.
Пазара (потреблението) е малък, а разправията голяма.
Обикновенно тези които се занимават и с производство (а не само с търговия) го правят заради личната си необходимост.
Така, че моя съвет е да се провери/пита какво могат да кажат в така често дискутирания напоследък "МТ1". |
|
|
 |
|